divendres, 20 de juny del 2008

de-dicat a estinto básico

Ah! Ahir fent una feina a les instal.lacions d'un client distribuidor de begudes em vaig trovar amb una autèntica sorpresa: ví en llauna.
Sembla ser que el grup Garvey va començar a produir-ne fa aprox. un any i la voluntat és la de posar en aquest format un ví de qualitat mitjana en un format jove i assequible.

Desconec si el ví és bò o no, però sí que m'ha agradat el disseny de la llauna i m'ha semblat curiós. En tot cas, encara no ho he vist a cap estantería del súper, així que em sembla que o bé ho estàn venent en locals per a extrangers o la cosa no acaba de xutar.

Això si, es curiòs. Oi?

2 comentaris:

Joan ha dit...

Hola Starbase!!,
Gràcies per el post!, és realment curiós i divertit. Realment el format de les ampolles de ví ha variat poquíssim per no dir gens..i els seus motius existeixen sobretot en relació a la cura del contingut del recipient (el propi ví) al llarg del temps. El suro permet una micro-oxigenació que dona complexitat al ví sense que es malmeti (sempre dependrà del ví, condicions de guarda, etc.). El tema de sentar el ví en una atractiva llauna pot fer que el ví arribi de forma més amicable al consumidor jove, i sempre que es tracti d'un ví per ser consumit en la seva joventut, sense capacitat d'envelliment.
Gràcies novament i salut!
Joan

starbase ha dit...

Gràcies a vosaltres.

De fet sembla ser que la llauna porta un revestiment interior que ailla el ví del metall.

tot i així, està clar fins i tot per a mí -abstèmi confès- que al ví en llauna no pot aspirar a envellir millor que un Walt Disney qualsevol.
I això amb sort.