diumenge, 25 de gener del 2009

de llibres

Aquests dies he aprofitat el meu nou carnet de la Biblioteca pública (després de mesos de pensar-hi, per fí vaig fer un pensament i ens hem apuntat). M'he agafat uns quants llibres de diversa temàtica, però -aquí vinc a parlar del meu llibre - el que vull esmentar és aquest:


Voleu aprendre les bases de la panificació?
Voleu llegir un llibre equilibrat que barreja tradició i formulació moderna de la cuina?
Voleu fli-par amb la complexitat del mon de la cocciò farinaire?

Aquest és el vostre llibre.
De debó.

2 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

Sembla que tinguis telepatia, xaval. Ahir vaig estar fent un taller d'introducció al pa artesà amb l'Iban de ¿Te quedas a cenar?, i ens va recomenar molt el llibre. Si tenia cap dubte de quin és el proper que em compro, això ja m'ha acabat de convèncer.

starbase ha dit...

Mar, la telepatia és de pobres.
Jo el que tinc és un poderío mental que no se pué aguantar.

Com dirien a Operación Escribo: LIBRAZOOOOOOOO!!