diumenge, 11 de gener del 2009

de retirada (temporal?)


Ens ha sorprès la notícia de la retirada (esperem que temporal) de Toñi Vicente.

Per evidents raons sentimentals (els que em coneixeu ja em coneixeu) la gastronomía galega em resulta propera i és una mala notícia que perdi un dels seus estandarts. L'escàndol de les vieires sembla que ha obert una via d'aigua massa gran per al vaixell (o barco, que també és correcte) insignia?

En tot cas, espero que hi torni. Les figures mediàtiquest hi tenen un paper en tot això i si de vegades aquest rol esdevè exagerat i fins i tot comic també altres vegades formen part d'un sistema que ha de funcionar per aconseguir que entre tots menjem una mica millor. I no us enganyo: és una de les tasques que tenía pendents en properes visites a aquest preciós racó de mon que és Galicia i ara ja no se si podrè acomplir-la.

Jo no em dic Earl, però el meu karma gastronòmic pot estar en perill...
Una pena.