dissabte, 31 de gener del 2009

de llimona i iogurt (pà de pessic)

Desde que tinc la màquina panificadora només l'havía fet servir per a fer pà (sobre tot pà de 'pipas de girasol' que és el que més m'agrada) tot i saber que es poden fer també pastissos amb la mateixa. Per una banda no tenía ganes de remenar gaire buscant les receptes adaptades, per l'altra perque els pocs pastissos que faig m'agrada fer-los 'amb les mans' i d'altra banda perque el dia a dia se'm menja el temps.

A sobre, vaig perdre el llibret de la panificadora on posava les instruccions i tot i que les tenen aquí ja us dic que estic una mica gossot sobre el tema.Però les coses canvíen, ens surten canes i ens fem més madurs (ejem). I sobretot, de vegades ens ho posen fàcil fàcil fàcil.

Una companya de la reina del meu cor ens va passar un parell de receptes de pà de pessic per a màquina panificadora del LIDL. Però 'oju', és la mítica recepta de pà de pessic amb les mesures del iogurt!!

Aquí us les deixo per si us troveu en una situació similar a la meva o per si us fan gracia.

Pà de pessic:
250 gr. de farina.

250 gr. de sucre.

200 grs. de mantega.

4 ous.
1 sobre de llevat químic (ho haig de provar amb llevat fresc)

50 grs. de coco (o un altre gust com ratlladura de llimona, xocolata,...)


Programa 10 (pastel)
130 min. de temps.

Pà de pessic de iogurt (el mític bizcocho del yogurt!!!)

Es fà amb la mida del got del iogurt de 125 grs.

3 gots de farina.

2 gots de sucre.

1 got de oli d'oliva.
1
iogurt (natura, llimona,...)

3 ous.

1 sobre de llevat.

Ratlladura de llimona.

Programa 10 (pastel) temps 130 min.

Apa, a rentabilitzar la inversió en la machine.

2 comentaris:

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Jo vaig perdre sa llibreta de receptes de la panificadora i vaig embojir buscant receptes per internet...aquestees teves les he copiades i penso fer-les, les heu provat vosaltres??

Unknown ha dit...

després s´ha de coure?