divendres, 4 de setembre del 2009

de nou a les portes d'una nova dimensió, Sr. Spock.

Quadern de bitàcora, data estelar 200909:04:2208


Avui la tripulació i jo ens trovem nerviosos, sabem que ens apropem al planeta Epsylus Casals i que aquesta trovada pot marcar un abans i un després en el nostre viatge.

No volem carregar sobre els pobres epsylocasalians cap responsabilitat, doncs el viatge i les espectatives són ben nostres.

Nosaltres vem començar fa tres anys aquest camí cap a les galàxies culinaries, un camí que els nostres pares ja van encetar fa dècades i nosaltres sóm els que tenim la sensació d'estar a punt de creuar la porta de Tannhausser.

Demà serà la primera estrella. I potser diumenge serà tot igual, però ben diferent.

W.A.R.P. 1!


Quadern de bitàcora. Apendix del primer oficial:

¿Hi haurà cervesa romulana?

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Aqui el capità Jean Luc Picard des de el planeta Mollet. La llançadora C-3 està preparada per recollir-lo: Els fasers gastronómics estan al 100%. Una bonica vulcaniana anomenada Tx pilotarà la nau. Fins demà Almirant Kirk.

Data estelar 11.25

Marta Padenous ha dit...

Passareu pel planeta Cambrils???

starbase ha dit...

Ah! Almirant Kirk... qui recorda quan era capità i no tenía aquesta panxa de la felicitat... Ahh!!

Llest per al transport.

Marta, en aquesta ocasió el planeta Cambrils queda en un altre quadrant i no ens hi podem acostar... però hi ha moltes misions per a una tripulacó tan bona com la nostra!!

PD: Aquest post és la cosa més friki que he fet en els darrers dotze cicles lunars, por los dioses de Kóbol.

Mar Calpena ha dit...

Amos que nos vamos. Mira si estic emocionada que, de motu propi, m'he llevat a les sis pensant-me que eren les vuit (bé, emocionada i que ahir em vaig prendre un cafè traïdor a mitja tarda).

Sara Maria ha dit...

Doncs jo també m'he despertat abans que no sonés els despertador!!! Quina emoció sr. Spock... Ens trobem a la llançadora capità Picard!!!