divendres, 21 de maig del 2010

descobrim el nou logo de la futura fundació El bulli...

En una nova demostració d'infinita potència desinformativa, decuina.net està en condicions de donar la primicia de l'any dins el món gastronòmic. Tenim accés al nou logo de la futura fundació en que es convertirà El Bulli!!

El projecte passa per fusionar TOTS els restaurants de Catalunya (MENYS UN, ehhhhhemmmmm Santiiiiiiii) amb l'objectiu d'estalviar mitjançant el model d'economía d'escala: reducció de despesa i millora de l'oferta.
Només queda tancar l'acord amb un grup de petits croquetaires de bar carajillero que recel.len i dubten: tenen por per la possibilitat que els facin canviar l'oli mil.lenari on fregeixen les croquetes.

Un cop tancat l'acord, la nova entitat nascuda del antic Bulli serà...Molts espíes stagebecaris han hagut de fregar plats per a obtenir aquesta informació...

PD: En realitat he de dir que m'agrada molt el logotip de la fusió de caixes catalanes Unnim . Que deu la única cosa que m'agrada d'una caixa...m'ha inspirat i la resta és culpa de les meves circunstàncies atenuants habituals.

2 comentaris:

GURMET ha dit...

Ohh quina proposta mes interesant , m'apunto els preus es fusionaran a la baixa?

Sara Maria ha dit...

Esperem que si, que es fusionin a la baixa... Hheheee... Genial la primicia