dimecres, 12 de maig del 2010

descobrim que serveix realment l'ambaixador...

Inocencio Arias, Ex-ambaixador d'Espanya a la ONU:

"En las cenas diplomáticas de la ONU hay muchos alimentos prohibidos, como el cerdo. Sería gravísimo equivocarse así que en casi todas las cenas nos ponían salmón. Así no se corre ningún riesgo. Siempre salmón.
Para educar a mi hijo me he tenido que poner de salmón hasta las trancas"

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests polítics com sempre donant exemple! La 'bona educació' sempre serà la base de la nostra societat. No ser on anirem a parar però jo cada cop n'estic més farta.
Una forta abraçada i segueix amb aquest bon humor, que els polítics no te la facin perdre.

Ruben ha dit...

Tot un sacrifici, pobre noi...
I segurament, aquest salmó no deu pas ser comprat a l'Aldi (sense voler desmerèixer l'Aldi, és clar).

ELS PEIXOS ha dit...

A veure....aixo és salmó de ferrero...no ho entenc i no ho havia vist mai ...o es un algo fet per tu....-)))

xavier ha dit...

Jajaja...pobre home amb el salmó. I això que a mi m'agrada bastant!

GURMET ha dit...

Aix a mi el salmo m'agrada ..

starbase ha dit...

Gemma, coincideixo en el cansament sobre els que manen. Jo no se on anirem a parar però sospito que en realitat ja hi sóm: en un món injust.

surfzone, hehe. Jo també vaig pensar que si bé es cert que menjar repetidament alguna cosa por arrivar a fartar, no es pot un anar queixant de segons qué. En tot cas, el diplomàtic ho feia també en un tó distès, les coses com són.

Dolors, el muntatge es meu. Per enfotre'm del anunci de Ferrero on ens explica que a 'las recepciones del embajador se sirve Ferrero-Rocher'...:))

xavier, una pena que em fa el pobre ;-)

Gurmet, ja en sóm dos. A mí m'agrada tant fresc com fumat. I si no m'equivoco té molt omega3 (es clar que també va fatal per als que tenen gota).

Anna de Llepadits ha dit...

Hola Starbase,

El salmó pot ser molt bo, però si en menges sovint es com tot, cansa.

Els ministres sempre he pensat que mengen molt pitjor que nosaltres, ja que per "educació" estan obligats...

Un dia podiem fer un monogràfic dels caterings que hi ha a les recepcions oficials, son tot un altre poema...

Ruben ha dit...

M'imagino que era en un ambient distès, i que va sortir en to de conya, però actualment hi ha força gent que ha de passar menjant arròs o patata cada dia, per ser un plat barat i nutritiu... estarien ben contents de poder polir-se un bufet de salmó d'aquests!

I sobre cansar o no cansar, el meu sogre ha de fer molts àpats d'empresa d'aquests de compromís i sempre que passa per casa, ens demana si li podem fer amanida o patata i pèsol / mongeta tendra amb alguna cosa a la planxa per sopar, ens ho agraeix molt!

Cuinagenerosa ha dit...

els periodistes sempre fem broma amb una frase semblant perquè a vegades t'has de fer un tip de salmó i de foie seguint els polítics, per poder posar els cigrons a taula a casa... però tampoc no cal refregar-ho com fa el senyor arias, que el salmó ens agrada a tots i segur que el que menjava ell no era pas de segona!

starbase ha dit...

Anna, doncs jo discrepo. Estic segur que un ministre menja pitjor que només si ell ho vol

Que jo també faig molt bocata i menú de polígon per la feina.

Com veus, no em fan gens de pena :)

surfzone, es veritat i per això vaig fer el post: són comentaris desafortunats tot i que sigui en tó distès.
I del menjar senzill i més sà, doncs tens raó. De tot es cansa un, fins i tot de menjar en 'nivell restaurant correcte' si ho ha de fer massa sovint. Cal varietat. Es clar que en el meu cas, ni de conya he tingut aquesta situació de menjar sempre coses bones fins cansar-me. Em recorda al gag de Woody Allen a Sueños de un seductor. ¿Ligar con chicas constantemente una distinta cada dia? También se cansa uno de eso!!

Manel, justa la fusta. El problema no és si comprenem la seva situació. El tema es comentar-ho públicament amb la gana que hi hà al món.

Massitet ha dit...

Molte interessant el debat que s'ha muntat aquí! Jo estic amb tu i amb el Manel.
Ara, si us he de ser franc encara que passi per un frívoo, el que més m'ha agradat és el muntatge: que grande eres, Starbase!!! jajaja

Salut!

starbase ha dit...

Massitet, gràaaacies home. Me faràs posar vermell com una tomata :))

La cuina vermella ha dit...

hahahaha, ets lo milloret d'aquest món!! Segur que el clos que 'ankara' és a turquia, posa porc a taula!!! PEtons guapos.