dimarts, 21 de setembre del 2010

de música i concerts

Ja us he parlat alguna vegada de la meva afició a la banda polera. D'aqui poc, quan siguin un fenòmen mes o menys massiu ja no tindrà cap sentit parlar-ne així que aprofito una de les darreres ocasions de fotre'm el barnís de 'yo ya te lo dije' i tornar-los a recomanar. Em direu que té poc a veure amb la cuina tot això... doncs sí, però es que jo he cuinat molt amb aquesta gent sonant de fons...

Si sou per Barcelona aquest dijous 23 us recomano que mogueu el cul fins a la Plaça dels Àngels (la del MACBA) a les 21.15h (juass, ja posarè a quina hora començen realment). Un cop allà podreu moure la resta del cós amb melodies pop i lletres interessants.


La Banda Municipal del Polo Norte - Canción Optimista Nº75 (VideoClip en directo) from Deivid Tutusaus on Vimeo.


Es d'esperar que tocaràn cançons del nou disc, per que la veritat es que el repertori anterior amb només un disc... es feia curt per a un directe. Com van dir al Sidecar: 'No es que no queramos tocar más, es que ya no tenemos más'.

I per relacionar-ho mínimament amb la restauració i la gastronomia...aquí teniu el local més faxion per a conjuntar música i plast-food:

4 comentaris:

ELS PEIXOS ha dit...

Ja m´agradaria a mi!!!!!
i tornar a ser jove!!!!

Margarida ha dit...

Doncs res, ja saps: que t'ho passis bé!!!

Visc a la Cuina ha dit...

Que ho gaudeixis molt!

starbase ha dit...

Dolor, una ballaruca es pot fer a qualsevol edat! :D

Margarida, merci! :))

Visc a la cuia, gràcies i ho procurarem :D