dimarts, 7 de setembre del 2010

després d'una dècada, ja el tenim aquí!

Finalment després de molts anys d'incompatibilitat horaria aquesta temporada podrè tornar a gaudir del cuiner més salat de la tele.


No em canviarà la filosofía culinaria, però m'entretindrà i aprendré cosetes noves. El que més m'agrada d'ell és que ha sabut evolucionar i no quedar-se repetint un model indefinidament. Que no us sembla que ha evolucionat?... Doncs busqueu videos dels primers anys i veureu moltes diferències.

Aupa Karlos.

Teniu una entrevista complerta AQUÍ7 comentaris:

Laura (Recetas Trucos y Tips) ha dit...

em va semblar sentir que es passa a un altre canal aquest gran cuiner tan simpàtic :)

salutacions

Ricard Sampere ha dit...

En una primera lectura (sempre llegeixo línia si, línia no) he entés que et venia a casa teva avui... Després ja he deduit que deu tractar-se d'un programa, però ja estava jo cavilant... "si que està ben connectat l'Oscar...!"... :).

mercè ha dit...

Visca el Karlos Arguiñano!, és un cuiner dels que m'agraden: proper, senzill, divertit i clar. Les seves receptes igual: familiars, assequibles, vistoses i variades.El millor és que fa de la cuina una festa que s'encomana fins i tot als petits.Potser tenien l'Ona i la Laia 7 i 8 anys com a molt,que veiem el seu programa.Les nenes prenien nota i no s'ho volien perdre per res del món!!! Sense dubte un dels millors del meu rànquing!

GURMET ha dit...

Si que es salat i de cuina i consells gens complicats.

Anònim ha dit...

Doncs jo encara em recordo davant la tele amb llibreta i llapis anotant totes les seves receptes, ja fa més d'una dècada!!! Jejejeje, i ja m'hi veig una altra vegada perquè m'agrada.
Petones!

Ruben ha dit...

Des del meu punt de vista, abans ho feia molt millor. Les 2-3 últimes temporades s'ha dedicat a fer molts fregits, que després rega amb salses i, per tant, perden tot el cruixent que hagin pogut guanyar.

Per cert, les males llengües diuen que l'ús exagerat de l'oli (fixa't què són per a ell "2 cucharadas"... ja sabem que és basc i que fan el que els surt de la punta del dallonses, però és que ha arribat a un punt increïble) és culpa dels patrocinadors: volen que ensenyi a cuinar amb molt oli, massa oli pel meu gust.

starbase ha dit...

Laura, en efecte aquesta temporada està a Antena 3. Espero que no vagin canviant l'horari grrrr.

Ricard, bé la broma inicial la vaig plantejar així al faceboo... però està clar que jo vaig a 220V i aquests contactes seríen de línia de molt alta tensió hehe.

merçè, Arguiñano ha fet més per el menjar raonable a España que qualsevol dietista (i ara anirè a per el tema oli que te veo venir surfzone) hehe.

Gurmet, a mi em dona bones vibracions quan el veig :)

Maragda, ara els que treballem podrem tornar a gaudir-lo fora dels moments zapping on el treuen sempre ballant i cantant...el gaudirem fent cuina :)

surfzone, em refio del teu criteri i si els darrers anys ha tornat a fer massa fregits doncs és una llàstima. Tot i així els primers anys si que era un escàndol ja que tot era fregit o estofat. Feia uns estofats i 'guisos' tremendos. I darrerament em dona la impresió de que fa més amanides, les guarnicions no són 'patatas fritas' i que en general proposa una dieta molt més equilibrada.
A veure aquest any :)