dilluns, 3 de desembre del 2012

de Gastronosfera (Chapter one)
Avui començo col.laboració amb el projecte 'Gastronosfera', un blog gastronòmic col.lectiu on per alguna raó (que no penso preguntar! Yonosoytonto!) han volgut que hi teclegi -en principi setmanalment- les meves neures. La casa és seriosa i jo una mica eixalabrat, a veure si aconseguim que la bicicleta vagi dreta i l'equilibri ens porti camí enllà. En tot cas, la il.lusió la tinc tota i la gratitud per la invitació em vessa per les orelles.

Podeu llegir l'article clicant al següent link o a la imatge. Si us agrada, us demano que li cliqueu al 'me gusta' o al twitter. Estimat lector que fas servir el google+, tu també tindràs ocasió d'expresar-te!! :D
"La gastronomía es cultura y todo ese conocido discurso que compartimos y conocemos. Si la Unesco es el organismo internacional encargado de la preservación del patrimonio cultural, entonces…¿Qué es un conjunto de ciudades declaradas patrimonio de la humanidad con sus correspondientes productos gourmet? Ya os lo digo yo: es una muy inteligente forma de vender esos productos..."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Yo es que no tengo de eso, pero vaya un i like del copón sacrosanto, y enhorabuena estentórea.