dilluns, 10 de desembre del 2012

de xocolata ganxeta a la Cerdanya!!

Fa uns díes vem poder aprofitar un d'aquests packs de 'La vida es bella' que ens va regalar la nostra tieta Mari. Ens vem decidir per refugiar-nos a La Cerdanya per alló d'anar ben lluny, ben fred i en el cas del nostre país... amb bons peatges.


Puigcerdà és ben bonic, i si te l'ensenya una ganxeta Pro com és la Glòria encara més. Vem poder convocar d'urgència la trobada de gastroblocaires de la Cerdanya amb gran èxit d'assistència (un 100%) i ho vem celebrar tot prenent una xocolata ben calenta amb ella i el seu marit. Mentrestant, a fora, sota zero.
Vem gaudir de la visita a la explotació Molí de Ger, al mercat de Llívia, dinaret de pizza de peus de porc a banda de la companyia reusenca.
Queda pendent la crònica de la visita formatgera, amb molt de suc i dades interessants. Sembla mentida com un productor et pot dedicar tanta estona només per a explicar quina és la seva feina/vida.


La crònica purament gastronòmica de la jornada la podeu llegir en aquest article que he publicat a Gastronosfera. Tot i que aquí he posat la part humana (el millor dels blocs són els blocaires!!!) us agrairé si us passeu per gastronosfera i si us agrada la recomanació li cliqueu al 'me gusta' o al twitter o deixeu un comentari :)


Moltes gràcies Glòria per ensenyar-nos Puigcerdà, el seu llac gelat i la costum fantàstica de prendre xocolata calenta que em sembla que ha vingut per a quedar-se .... fins al quaranta de maig¿? :P

4 comentaris:

Marta Padenous ha dit...

Una xocolata calenta i bona companyia!!! Èxit 100%. ptnts

Gemma ha dit...

Una xocolata calenta em sembla una manera deliciosa de combatre el fred intens de la Cerdanya...
M'ho apunto pel proper dia tornant d'esquí de muntanya ;)
Amb acompanyants així, la jornada segur que va ser un èxit total!

No tot són postres ha dit...

Ja ho sabeu, sempre que passeu per allà dalt en podem convocar una de trobada gastroblocaire d'urgència. El plaer va ser nostre!!!

I per cert, una altra vegada aviseu amb temps, i un trinxat de la Cerdanya segur que cau!!!! El dia que vau venir a casa no hi havia ni col, ni patata, ni rostes... res de res :-(

I del pa de fetge, què me'n dieu???

PTNTS
Dolça

llimaverda ha dit...

Gloria me ha traido hasta ti, me quedo:)