divendres, 11 de gener del 2013

de pancake machine plus turbo edition


Una empresa que s'anomena 'Popcakes' i que fabrica màquines automàtiques per a fer 'Pancakes'.Deixant les paradoxes a banda, si jo pogués, si jo tingues espai, si jo tingués la pasta, si jo visqués en un univers paralel on estigués permés, si jo....     doncs aleshores en voldria una. Per a fer-la servir sense la tapa lateral i veure tot el procés intern amb la cocció.Ve amb un bonic llibre de receptes, on pots trobar els mini pancakes de xoriço i pesto! Qui ha dit que els pancakes només poden ser per a postres? Ah, els pancakes són tortitas fins on jo se i entenc. Però de tant haver llegit la Mafalda i els seus 'panqueques' em fa més gràcia el nom en anglés. Heh.


via thrillist

1 comentari:

SUSANNA ha dit...

Hola Oscar estimat i guapo tu

Ja veig que has estat un molt bon nen aquest any passat i això es el regal del Reïs, que xula, vaig veure una de semblànt a casa de una clienta i em va robar el cor.

Bon profit i a disfrutar-la de gust

mil petonets Susanna