dimarts, 15 de gener del 2013

de Perennial Plate. Petits reports extraordinaris

Probablement el 99% dels que passem per aquest racó d'internet sabem que el que durant anys ens han venut al nostre pais sobre el que menjen i com ho menjen els xinesos és una camama del quinze. Una estafa, una mentida i un tocomocho gastronòmic del tamany de la Ciutat Prohibida.

En tot cas, la gent de Perennial Plate ens porten un tastet de tres minuts al voltant del que menja realment un poble, que de tan gran forçosament ha de ser divers. ¿Donde está mi arroz tres delicias?

Tenen molts altres petits reportatges meravellosos, feu una volta, és un web extraordinari :)

4 comentaris:

Miquel ha dit...

este bien esta web,me la guardo

Teresa ha dit...

Que guai Oscar! gràcies per aquestes xulades que trobes i comparteixes!

starbase ha dit...

Miquel, realmente chula :)

Teresa, de res!!! :) :)

Ruben ha dit...

Quan vam estar a Canadà vam anar a un restaurant xinès a prop de l'aeroport de Vancouver... on hi havia clients xinesos, el cartell era en xinès, la carta era en xinès, la beguda era te calent (no hi havia res més), els cambrers només parlaven xinès. Vaja, 100% xinès.
Vam demanar com vam poder una barreja de plats, un menú o ves a saber tu, perquè no entenien ni una paraula d'anglès o francès. Et puc dir que és un dels àpats més gloriosos de la meva vida. Res a veure amb el menjar xinès d'aquí (ep, que també el trobo bo, però dei ser el menjar xinès dels turistes). Una explosió de sabors i contrastos increïble!