dijous, 9 de juliol del 2015

del Panoràmic (Montgat), planazo de jalamenta i paisatge!


Va ser l'amic Xesco qui em va descobrir el Panoràmic, un espai privilegiat situat al Parc de les Bateríes de Montgat. A dalt de tot, a la punta, al cim. La visió del mar, el penyasegat de vertigen i la Barcelona en segon terme esdevé un paisatge espectacular.
Una barra de begudes, un parell de food-trucks (la moda! la modaaaa!) i un micro restaurant que marca una mica de paquet amb el seu forn Josper. A la cuina l'Albert Oltra i la seva germana (ho sento, ara no recordo el nom) de Can Piqué prepara plats amb la marca de la casa: sabors punyents.

Bon gasptaxo -2 euros el got-. Hamburguesa de 200 grams, poc feta (potser un punt massa poc feta al ser tan gruixuda) amb ou ferrat i formatge parmesà -11 eruos-. Tremenda. Les braves son picants sense cap mena d'extremisme -4,5 euros-, bona tonyina -10 euros- i de les croquetes em quedo amb les de gamba (les més vermelloses) -1 euro per unitat-.
Vam berenar-sopar a una de les nombroses taules del menjador al aire lliure, però m'he quedat amb les ganes de tornar i acaparar durant unes hores algun dels sofàs fets amb palets que miren directament al mar. Tremendo.
I no se els altres horaris, però diumenge a les 19h hi ha música en directe (un duet jove versionant clàssics dels 90 durant la nostra visita) i diria que de tant en tan també fan cinema a la fresca.


El pop, cocció perfecta. Gran èxit per a la reina galega del meu cor!




Ja tenim vàlvula d'escapament a quinze minuts de casa on podem donar gust a la retina, a la oída i -sobretot, que aquí hemos venido a hablar de comer- a la panxa per preus més que raonables... em sembla que....


2 comentaris:

Tania Vázquez ha dit...

Hem anat moltes vegades a pendre algo i pendre la fresca fora de la ciutat! però encara no hem menjat!! la propera anirem a sopar 'visto lo visto'!! ;)

Julia ha dit...

Gracias por recomendación, ayer fuimos y realmente como tu has dicho: volveremos ))))