dimecres, 1 de juliol del 2015

del blog al plat. Aquest mes em toca a mi :)

La Mercè Corbera - Destapant Cassoles és blocaire -en el millor dels sentits- veterana i entusiasta. Cada mes porta endavant el repte de proposar un blog al que altres companys blocaires versionen en les seves receptes més guapes i xules. A escollir, com a mercat: cadascú tria i remena i s'emporta al fogó la que millor li queda.


Aquest Juliol m'ha escollit a mi com a protagonista de les receptes, i jo sospito que ho ha fet més com a gest còmplice i amical que no pas per la especialització en receptes que puguin poblar aquest racó de lletres que és decuina.net.
Tot i que un cop revisat, hi ha un nombre potent (una mica menys de 300) però amagades entre tanta publicació compulsiva que és probablement un dels meus punts característics. M'ho faig a sobre i això en el món de la facilitat del clic-i-publique pot arribar a ser un problema.

Però no ens desviem, el que volia fer és posar a disposició dels possibles voluntaris un link que els condueixi a les receptes de forma directa i senzilla. Clic en aquesta imatge :)I per suposat, també agrair a la Mercè la seva proposta que m'honora i em fa molta il·lusió. De fet em penso que m'he rejovenit uns quants anys de blocaire que no se quina equivalència tenen amb els anys de humà però em sento indubtablement una mica més jove. Gràcies Mercè!! :)

2 comentaris:

mercè ha dit...

Grcies a tu per acceptar!, el teu blog mereix ser visitat i segyr que tothom en gaudeix!!!

No tot són postres ha dit...

M'estàs donant feina... No tinc internet , ni tots els estris culinaris necessaris... però encara que sigui la més senzilleta del blog triaré recepta i no faltaré!
PTNTS
Dolça