dijous, 10 de novembre del 2016

del Restaurant Robin Hood. Sopars gratuits per als sense sostre.


Una iniciativa fantàstica al Barri de Malasaña: el restaurant que durant la jornada funciona normalment i als vespres només obre per a acollir persones que han perdut la llar. No només per a que sopin, sino també per a que ho facin amb la normalitat del restaurant i no del menjador social. Això vol dir estovalles i cambrer.

Cap problema ambs els menjadors socials, que prou feina fan es clar. Es tracta de que -tot i que no dona més dades- suposo que el funcionament del dia ajudarà a pagar les despeses de la nit, de forma que en comptes de tenir beneficis econòmics el restaurant els convertirà en beneficis socials i els treballadors tindran un sou. Sembla collonut, la veritat.

Desitjo molt que els funcioni, i que la idea s'escampi, ja que per el que sembla vivim en un pais que un cop recomptats els vots, vol continuar el camí que ha deixat de banda a tants i tants ciutadans. Lavidasigueiuaaaaaaaal.  Com a minim, no tot es foscor.

El nom és total, volen fer una cadena i es diuen Restaurantes Robin Hood.

Via Carme Arce

1 comentari:

Cuinetes-Carme ha dit...

Aiiig Òscar, m'encanta aquesta ideia i, t'asseguro que si ho pogués dur a terme jo sola ho faria, però jo com a Carme és impossible. Quan ho vaig compartir amb la frase "Ens hi sumem", anava dirigida a persones i entitats que les Cuineres i jo col.laborem periòdicament.
Nosaltres mitjançant la Taula del Tercer Sector de Sitges (que som membres) i Una mà amiga, fem recollida de productes frescos, els quals s'etiquetan, envasem i també molts d'ells es congelen. Tot això, supetvisat amb la Tècnica de Salut Pública. Les parades col.laboren també, ja que els hi poroporcionem les etiquetes. Tot això es guarda a 2 càmares, congelador i un petit magatzem del Mercat Municipal de Sitges.

Quan ens veiem t'explicaré més acuradament.
La ideia molt bona!
Gràcies per dedicar-li un espai.
Estàs a totes company!