dissabte, 12 de novembre del 2016

de Bcn&Cake. Postres, tallers i sorteig d'entrades.

bcn&cake poster

El proper cap de setmana torna la fira més dolça i -crec que no arrisco massa si ho suposo- també més cuqui de la Barcelona comestible. El BCN&Cake és una fira anual (aquest any amb seu a les Drassanes) en que es parla de llepolíes a dojo: Com fer-les, com incorporar ingredients sorprenents i el que em resulta més llunyà: com decorar-les

Des de el punt de vista de yours truly, el més interessant és aprofitar el ventall de tallers. Aprendre per a utilitzar-ho a casa. Em resulta ben interessant el taller sobre l'isomalt (dissabte 14:30h), el de xocolata (dissabte:18:30h), pastisseria vegana (diumenge 16:30h) i el de un noi nou que comença ara i promet bastant: Panes Creativos per Daniel Jordà (diumenge 17:30h)

daniel jordà al bcn&cake

Els tallers i tot el programa complert el podeu trobar aquí.Bonus track especial per a la nova secció Biblio Golosa. On hi haurà llibres sobre reposteria per a consultar i llegir durant la fira. We love books, sweetheart!

Us interessa? Tenim disponibilitat de cinc lots (dues entrades cadascun) per als que ens deixeu un comentari en aquesta entrada. Sorteig el dimarts per a que hi hagi temps de confirmar i fer les gestions :)10 comentaris:

Belén Sala ha dit...

M'encantaria guanyar aquestes entrades per anar a la fira més dolça ;-)

Mònica Tarradellas ha dit...

Jo...q sóc ensucrada de mena....tinc previst anar-hi....i encara no tinc entrades...a veure si hi ha sort!!!!

Irisibula ha dit...

Homeeee, Òscar, pues claro que no me lo voy a perder!!!
Vaaa, que em toqui, plis!!! :-)

Unknown ha dit...

Fa molts anys que vull anar-hi però ha coincidit amb una altra cosa... Aquest any crec que serà una gran fira, nous tallers, nous genis de la cuina, tant de bo tingui sort i sigui un dels afortunats amb una entrada doble!

david ha dit...

M'encantaria poder assistir, té molt bona pinta!

Unknown ha dit...

A mi m interessa! Ja hi vaig anar el primer any i va estar molt bé!

Unknown ha dit...

Jo vull venir a fer de Groupie per la presentacio del llibre del Daniel i teu......Encara estic en estat de shock excels per haver tastat el seu Pannetone !!!!

Unknown ha dit...

Jo hi vull anar!!! M'agrada molt aquesta fira i no me la perdo cap any

lamontse ha dit...

M'agradaria molt anar. Gràcies pel sorteig. Sort

menu-cocinadecasa ha dit...

A ver si tengo suerte!!!!!