dilluns, 3 de maig del 2010

dentro de dos semanas

D'aqui dues setmanes (si no ho vaig entendre malament a l'entrevista que li va fer en Clapès a John Sistiaga) en el programa de reportatges REC -Cuatro- es faràn la pregunta:

¿Sabemos lo que comemos?





Evidenment no ho sabem, i alguns dies senars de lluna plena sovint penso que no sé si m'agradaría saber-ho. El que sé segur que es que no m'agradarà el que trobi quan ho sàpiga.

En tot cas, pot ser un reportatge interessant sempre que es faci desde un punt de vista no sensacionalista. En la mesura que això sigui possible, certament.

El punt que em fa desconfiar és que el mateix Sistiaga anunciava que ens explicaràn que hi ha de veritat i de mentida en el mitiquíssim mail on ens avisen que els tetrabrick de llet tenen un número amb la 'quantitat de vegades que han repasteritzat la llet un cop caducada'...



Hi ha teoríes argumentades sobre la oportunitat o no de prendre llet de vaca, pero aquesta del repasteuritzat no és una d'elles...
Mal començem si el 'ganxo informatiu' del reportatge és una llegenda urbana que està a un clic de google per a ser descoberta.

Esperem que només sigui un error de 'conceto marketin esbiachado' i que tot sigui una mica més seriós.

De moment tenen un espectador (una mica desconfiat) asssegurat.

8 comentaris:

xavier ha dit...

jajaja molt bona la foto de la vaca!!

Esperem que sigui el màxim d'objectiu possible perque sino cap gràcia, la veritat.

Anònim ha dit...

Ui, no ser pas, això del sensacionalisme és el que fa pujar l'audiència, no? i això és el que compte, no? doncs millor tancar la tele i continuar gaudint amb el que es cou a les nostres cuines i triar productes el menys elaborats possible. Una forta abraçada família! ;-)

Ruben ha dit...

Pst, jo també me'l miraré... però m'ho agafaré molt amb pinces, perquè pot ser tendenciós amb ganes (per cert, esbiachado es sesgado :-P).

Fem un mos ha dit...

Molt bona la trobada de la vaca, ho miraré, però………..
Una abraçada

josep ha dit...

Òscar,
Jo tampoc sé si m'agradarà gaire saber el que mengem. A banda, hem de pensar en el factor "sensacionalista" que en major o menor grau hi haurà en el reportatge. Ja veurem.

starbase ha dit...

Xaver...si m'apures...el millor de tot el post hahaha.

Gemma, el tema és que en Sistiaga sovint fa reportatges que valen la pena i aquest és el dubte...

surfzone, nonono sesgado es quan fan la coschecha. Mirat-ho bé, home :P

Sion i Josep, veig que tindrem la mateixa actitud...veurem i a veure si aguantem fins al final. Ep, tant de bó que sí!!

Mar Calpena ha dit...

No me toques al Sistiaga, que sóc fana total. Nens, al departament de promos d'una tele no hi solen treballar periodistes, sinó publicistes, i després passa el que passa.

starbase ha dit...

A la Mar li agrada en Joooohn, a la Mar li agrada en Joooohn!! hehe. Bé, veurem i jutjarem.

A mí també m'agrada en John, però the movement is demonstrated by the moving.. :)