dijous, 31 de març del 2011

de Put a Egg On It, NYC tastyzine

A través de la recomanable web Yorokobu arribo a una no menys interessant proposta de les que faria xalar a qualsevol gafapasta mitjà dels que pululen per les no-cantonades de l'eixample. I a mi també, per suposat.

Una revista semestral editada a Nova York anomenada 'Put a egg on it' (posa-li un ou a sobre).


Put A Egg On It is an irreverent digest-sized art and literary magazine printed on green paper out of New York City about food, cooking and the communal joys of eating with friends and family. The magazine is biannual and features personal essays, photo essays of dinner parties, special art projects, illustrations, as well as practical cooking tips and recipes.

Put a Egg On It es una revista irreverent de tamany butxaca, impresa en paper reciclat a Nova York que tracta sobre menjar, cuinar i la felicitat de compartir taula amb els amics i la familia. La revista és semestral i inclou assaig personal, fotografies dels menjars, projectes artístics especials, ilustracions, així com receptes i trucs concrets de cuina.



El curiós nom de la curiosa publicació és un homenatge a un amic dels dos responsables de la edició. Aquest amic sempre porta a casa el que sobre dels dinars, sense importar-li si és molt o poc. Sembla ser que sempre comenta 'No hi ha cap problema, m'ho emporto a casa. Pòsa-li un ou a sobre!!'


El que més m'agrada de la proposta és que cerquen textes per a la revista que provinguin de l'entusiasme personal. Històries úniques que esdevenen universals perque en realitat tots menjem amb amics i familia, i la gran majoria en gaudim.
Tot amb un disseny vorejant l'underground sofisticat, com podeu veure a la foto.

La llàstima és que no em veig agafant un avió per anar a comprar la revista a Londres o Holanda, que he vist a la seva web que en tenen distribució. De moment ens conformarem amb seguir-los al facebook ( i a la gent de Yorokobu també!) i gaudir del seu esperit intrèpid, cultureta i irreverent.
Si algú coneix la manera de comprar-la a Barcelona que m'ho digui, si-us-plau.

Gafapastisme Gastronòmic Power.

6 comentaris:

el taller de cuina ha dit...

Doncs molaria poder-la fullejar!! A viam si robem un gafapasta que la importi!

el taller de cuina ha dit...

(trobem, no em vull atracar ningú ;))

No tot són postres ha dit...

Ho mirarem pel facebook, ves quin remei!
PTNTS
Dolça

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Estoy suscrita a varias revistas profesionales, pero esta no la conocía ni de oídas, probablemente, no estaré al día pero me ha encantado saber de su existencia.

besos

Com Gat i Gos ha dit...

Sí, sí... si algú sap on comprar-la a BCN que ho digui..

starbase ha dit...

Taller, ai aquest subconscient... :-P

Glòria, doncs sí, de moment seguir-los per facebook i tal.

Elena, pues si estás suscrita a revistas profesionales ya tienes más pedigrí que yo, la verdad. De hecho, suscrito como tal no lo estoy a ninguna.

parella gatuna, sí, que nos digan la verdá!! :D