dissabte, 24 de setembre del 2011

de distòpia alcohòlica

Veient a on ens ha portat el sistema productiu actual, amb una crisi que va camir de fagocitar-nos a tots. Un no té més remei que cercar alternatives dins del món gastronòmic (ehem, ehem. Aceptamos pulpo como animal de compañía):


I es que no em digueu que si en comptes d'aquestes maquinetes amb els 'garrafons' d'aigua i vasos de plàstic que trobem a les nostres 'productives' oficines del 2011, hagués triomfat la màquina expenedora de whisky en vas de plàstic del 1960 (concedeixo: seria literalment whisky de garrafón)...Potser tindriem una crisi igual però amb un 'on the rocks' a la ma.
I així presentat, l'assumpte de la crisi guanya molt de glamour. Posats a extingir-nos com a classe mitja el milor és fer-ho de la forma més decadent possible.

Jo només replantejo la idea del 1960, ara ja que algú reprogrami tota aquesta Matrix dels collons i de pas que porti canvi. Heh!




7 comentaris:

Gemma ha dit...

Ostres, una màquina així a la sala de profes seria genial! Un vaset d'aquests abans d'anar a classe i explicaria integrals triples fent el pi :)

Chez Silvia ha dit...

La foto es una passada!!!t´imagines tenir aquesta màquina als despatxos!·!! quin ambient desde primera hora!!!oleeeeee!!

Unknown ha dit...

Doncs com a mìnim tre allariem amb més alegria.

Muas!

No tot són postres ha dit...

M'apunto a la proposta de la gemma, una maquineta com aquesta a la sala de profes... i que se'ns posin al davant tots el problemes que vulguin, jeje

PTNTS
Dolça

Mar Calpena ha dit...

Bufff... Doncs jo sóc anti. A mi m'agrada privar, però amb el seu ritual, el seu got, el soroll dels glaçons... You know, rollo capítol de Mad Men..

starbase ha dit...

Gemma, es que tenir-lo a una escola encara és doble perill hahahaha.

Chez, tens raó que la foto és fantàstica :)

Gemma, amb el puntillo posat!! :)

Gloria, a veure si aconseguim que no retallin en educació i el següent pas... la maquineta!! XD

Mar, en realitat jo m'ho imaginava més aviat així. Però els vasos de plàstic ho espatllen. Ara, que els glacons sí que venen amb la màquina :)

Pepin ha dit...

Caram quin maquinorro!!!Potser sería una bona idea muntar un bar de copes per fumadors amb màquines d'aquestes on no hi haguessin cambrés. Potser ens saltaríem la llei.
Salut,
Pepin