diumenge, 8 de gener del 2012

d'esmorzar de cullera, forquilla, trident i pala a Ca l'Esteve

Diuen els periodistes de raça (que deu ser això? Sona una mica de l'antic règim) que no hi ha res més antic que el diari d'ahir.
Suposo que en món del blog no hi deu haver res més antic que l'esmorzar d'ahir, així que aquí deposito en el meu dietari personal el festival que ens hem atorgat avui a Ca l'Esteve un servidor, en Xesco, en Dani, en Francesc i en Sergio. O sigui, els perpetradors de les trobades Gastrobloc@ires.

He de dir que jo m'he portat bé i al arribar a casa he fet migdiada. Altres de la colla han anat a comprar xurros i uns segons han anat a la cuina i s'han fet ous ferrats amb xistorra. Ara si algú m'explica perque el més gordo soc jo li estaré molt agrait o m'hauré de començar a replantejar la validesa de la primera llei de la termodinàmica en aquest univers.
Graciesssssss

Que quedi clar per això, que ha estat un esmorzar de feina.......pfffffffffffffffffff





9 comentaris:

No tot són postres ha dit...

A qualsevol cosa en diuen feina avui en dia ;-)

PTNTS
Dolça

Anònim ha dit...

Llevo oyendo hablar del almorzo este desde hace más de una semana y decíais nosequé de una cancioncilla, rajaos, más que rajaos.

Y me alegra ver cómo poco a poco os vais pasando al lado de la comida saludable, sin duda siguiendo los consejos de Santo Adriá, ese dietista.....

Pantxeta ha dit...

Querido anónimo, prepare usted los baffles y el colirio que le llega mensaje privado en breve...

Y que conste en el acta de la reunión que Julia y yo pretendíamos hacer un paseo para "bajar" este festival, nos pusimos a andar más de lo previsto y, a la vuelta, nos entró el hambre y nos tentaron los efluvios de la churrería del barrio...
Salut i esmorzars de forquilla forever!!!

Anònim ha dit...

Cullera... d'això s'en diu "cuidar-se"!

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

ohhhhhhh!!!!

Anna - Betes i Clicks ha dit...

espero que entre els propòsits d'any nou no tinguessiu perdre uns quilets ;-)

quina salut!

Tapa't de tapes ha dit...

Com ens cuidem, eh? Per cert, això del foie amb plàtan de l'Starbasse és realment una invenció original teva? Petons. Camina i menja, alimenta i desengreixa.

Bet ha dit...

Mmm si això és un esmorzar de feina, jo m'hi apunto!!!! Per cert, a mi també em passa alguna cosa semblant... entre la meva gent sóc la que més es cuida i la que més gorda està!! XD però no passa res Òscar, això ens ho hem d'agafar amb bona filosofia! :)

Cuinetes-Carme ha dit...

Això és un esmorzar de forquilla. Si senyor!!
Vosaltres si que en sabeu, amb aquest esmorzar jo també vull anar a treballar, que carai!
Salut,