diumenge, 8 d’abril del 2012

de salsa amb picant ajustable: Dave's Adjustable Heat hot sauce

En Dave tenia una visió, els amics li deien boig i la familia li girava el morro. Però en Dave tenia una visió.
Es va gastar tota la pasta que tenia estalviada perque al cap i a la fí, en Dave viu a la terra del somni americà i ell bé que en té un de somni.
I ara em direu si en Dave és un visionari, un somiador o un gilipolles: la botella de picant ajustable.
Gires el tap a l'esquerra i la salsa és un suau picant, el gires a la dreta i escup alient de Sauron per el pitorro. En la terra de les oportunitats, qualsevol somni és possible.




Aquest invent  m'ha arribat via la gastro Wonderwoman (també coneguda com a Supercalpena) i haig de comfessar que encara estic dubtant sobre si el portaria cap a casa si ho trobés al linial del super... 


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Por su culpa me he tenido que ir a ver a la superwoman. Es que a mí eso de los superhéroes siempre me ha tirado.

La Taula d'en Bernat ha dit...

No m'agrada el picant, ni molt ni poc, i no crec que "piqués" amb aquesta "ajustable sauce", però s'ha de reconèixer que el paio és un autèntic visionari! Jaja!

Fins aviat!
Anna

MaryLou ha dit...

Jo si que ho agafaria per provar! m'agrada el picant i si és "ajustable", millor.
Petonets

Angel Nicolau ha dit...

D'entre les opcions que dones jo triaria "gilipolles"...Un pot, una salsa. I quan s'acaba el picant o el poc picant? Deixa de ser adjustable? Es converteix en mig pot de salsa infumable crec...
Salut company

starbase ha dit...

Angel, tens tota la raó i de fet és el únic problema que té el tema (a part del preu). És el mateix problema que els cartutxos de tinta de colors que van en pack :)