dilluns, 2 d’abril del 2012

de lactium surprise (II)

Blau de Muntanyola:


Segona part del resum del viscut a la fira Lactium de Vic.
Recomanació de Roger i alguna cosa que també li havia sentit al mestre Xesco, vaig estar cercant el Blau de Muntanyola a la fira Lactium de Vic. En vem poder tastar tant el de cabra (que és el que té el nom titular) i la varietat feta amb llet de búfala. La veritat, els dos estan boníssims, tot i que jo crec que d'entrada em quedo amb el de cabra, més fort i intens al meu paladar.  Ja que t'hi poses amb un formatge blau, que sigui realment potent.

I de tornada cap al cotxe, vem passar per el mercat setmanal del barri del Remei, on en una parada de les que a extraradi ja no es veuen, venien planters de tota mena (enciams, bledes, cebes,...i també aromàtiques). Cap a casa van venir una alfàbrega i una farigola.Espero saber-les cuidar i que em donin literalment molts moments d'alegria culinaria!!

1 comentari:

Ruben ha dit...

Vau passar per l'anomenat Mercat dels sentits, el mercat dels diumenges al barri del Remei. L'ajuntament s'està plantejant tancar-lo, perquè té molta competència dominical (Calldetenes, Prats, Sant Hipòlit), jo trobo que està bé, se l'han tret de la màniga i funciona força bé :-)