dijous, 19 d’abril del 2012

de Domino's pizza moto experience

Diuen que de vegades el món blocaire és massa endogàmic.
Intentarem que no ho sigui, i en tot cas si us trobeu en mode impetuós sempre podeu anar directament a veure el video del final que és la peça central del assumpte: val la pena.
Però en aquesta entrada una mica de melic sí que ens el mirarem. Fa díes via twitter que fem conya amb un dels  mestres blocaires que ens il.lumina -i aquí és l'unic moment on m'he posat seriòs-.
El mestre de Vinaròs va cometre la imprudència de comparar qualitats i resultat de pizzes guarrones de entrega a domicili. I alguns -hienes, que som unes hienes- hem saltat a la iugular del catxondeo: Proposem un debat a twitter rotllo banda ampla de debat gastronòmic moderat per lo mestre del maestrat, un gastrònom impenitent i enterat del tema. Heh.


Tot i que el video per sí mateix ja fa prou gràcia -no em vull imaginar com pot 'ratllar' que et toqui la motoreta aquesta bramant 'PIZZA PIZZA' al costat del teu cotxe en un semàfor. Juas!- . Encara em resulta més graciós imaginant que qui va sota el casc repartint decibels per tota la ciutat és en Massitet.




Veieu-le en acció, fent entregues de pizza per la zona del maestrat... dominos dominos bbbruuuuuuum clacclac pizza!!... :-P


Via microsiervos

8 comentaris:

Massitet ha dit...

jajajajajajaajjaaja!
Sense cap mena de dubte, el post més catxondo que m'han dedicat mai!
Ei, amb al que està caient a la Universitat, ves que no m'hi dediqui, a això de repartit pizzes fent sorollets amb la boca!

Ara, pizzes de Ca Massita, eh??

jajajajajaja

Gràcies, crack!!!

paki ha dit...

Muito engraçado!!! Estás sempre a fazer brincadeiras!!!

Ruben ha dit...

Ja veig que tot el col·lectiu universitari del cantó fosc ens passarem a repartir pizzes. Els alumnes paguen més, els professors cobrem menys... al final efectivament, senyor de Vinaròs, podem llançar-nos a muntar una multinacional repartidora de pizzes?

Massitet ha dit...

Surfzone, parlem-ne!!! ;-)

starbase ha dit...

Profes conspirant i queixant-se del estat del sistema educatiu?

Eh eh!!, això està perillosament a prop de poder ser tipificat com a delicte de convocatoria antisistema per internet segons la proposen els demòcrates de tota la vida.

Disuélvanse! Disuélvanse!! :-P

Massitet, Entomar la broma carinyosa com tu ho has fet encara suma una nova 'muesca' a la culata del teu revolver d'autoritas. :))

Ruben ha dit...

La revolució s'està gestant a Decuina!! Anirem tots al trullaco!

No tot són postres ha dit...

Profes universitaris revolucionant-se! Repartir pizzes... no està mal. Penseu en els profes de secundària, ara gairebé personal d'empresa de neteja, tot el dia passem el motxo i l'escombra.
Ens fareu un bon preu amb les pizzes?
Ptnts
Dolça

Ruben ha dit...

Dolça, aquí hi cap tothom. A tu et reservem la secció de postres: cocs casolans ;-)