divendres, 5 d’abril del 2013

de neveres i persones, persones i neveres

Creus que pots coneixer algú per la seva nevera?

Prou divertit com per a dedicar-li cinc minuts, el projecte 'you are what you eat' del fotograf Mark Menjivar consisteix en fotografiar el contingut dels frigorifics del personal (adjuntant una petita fitxa al peu que resum les circumstàncies vitals del afectat). De forma que un pot jugar a endevinar com serà el propietari de les menges i després comprovar el grau d'encert.

És una d'aquelles curiositats que alguns anomenen art i a mi personalment em semblen... això... curiositats. En tot cas costa d'imaginar les raons per les que algú pot guardar una serp de cascabell groga (o similar) al seu congelador.

Si entreu a la seva web amb el link anterior, podeu trobar més fotos i la fitxa corresponent a cada propietari. No us canviarà la vida, però poden ser cinc minuts de diversió. Que mira, tampoc està pas malament...heh!





I vosaltres, teniu la nevera en condicions de ser fotografiada? eh? ;D

4 comentaris:

L'hora de tupper ha dit...

Jo segur que no deixaria a ningú fotografiar la meva nevera.-.. descobririeu que sóc un desastre a la cuina!!!

abril ha dit...

Doncs ho trobo divertit...obviament no descobrirant amb això les teves formes de vida o pensaments mès profunds, però si es poden deduïr coses.... Es una idea original!

Anònim ha dit...

jajaja, doncs si, la nevera diu molt de nosaltres, no? però no crec de la personalitat, sinó de la manera com estàs situat en aquesta societat, de quin grup més aviat formes part.
Bon cap de setmana!

Chez Silvia ha dit...

Jo també ho crec!!! ho han neveres que crec que deuen estar endreçades com els armàris dels seus amos. Òscar tinc una mania a la nevera!!! però malaltis, la ordeno cada setmana. Veure algunes fa posar els cabells de punta! Petons