dijous, 4 d’abril del 2013

de Food Tech, documentals ben fets sobre el menjar

Estic enganxadíssim a una nova sèrie que fa poc que he descobert al canal Energy (la sèrie no és nova, la seva programació a casa nostra sí ho és, fins on jo sé). Es diu Food Tech i aquí l'han traduida per '¿Cómo es lo que como?. Suposo que a algú li va semblar graciòs.

En cada episodi s'analitza la producció dels diferents elements que formen un determinat menú, com pugui ser per exemple el tipic esmorzar ianqui amb tortitas, xarop d'erable, bacó,... (en aquest episodi  vaig descobrir que molt del xarop d'erable en realitat és xarop de blat de moro amb essència d'erable). O també el que recorren tots els productors dels ingredients d'una pizza (aquí vaig flipar amb una granja amb 250 km de tunels subterranis on cultiven els xampinyons, si no recordo malament la dada).

El donen cada dissabte i diumenge sobre les 13:30h, però l'han canviat alguna vegada d'horari així que cal comprovar la programació quan es vol navegar per les proceloses aigues de la TDT. Us deixo un parell d'episodis com a tastet, a veure si us agrada.


</ div>

2 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

oído cocina! A vere si enganxem aquest programa que canvia de dia i hora cada dos per tres ;-)... Ei, que sembla molt interessant!

MaryLou ha dit...

Jo també el buscaré. Gràcies per la recomanació.
Petonets