diumenge, 20 de març del 2016

de crestes de verdura, pollastre i ras el hanout. Recepta.




La super xermaneta també és amant de cuinar, i ens ha fet per al tàper -gràciesssss- unes crestes que a part de bones també son maques ja que les fa en format medalla, que ens agrada molt.

El farcit el fa amb el que te, cuina d'aprofitament, en aquest cas amb pit de pollastre, carbassó i ceba. Tot i que el punt més interessant és la utilització de Ras el hanout. Aquesta mescla d'especies ens entusiasma a casa, i la fem servir gairebé tant com el curri i el garam massala,les altres barreges d'especies d'abast global.

Ingredients:

Pit de pollastre
Carabassó
Pebrot verd
Ceba 
Ras el hanout
Sal
Pebre
Ou
Crestes


Procediment:

Tallem el pit de pollastre a tires, salpebrem i hi afegim una bona cullerada sopera de ras el hanout. Reservem. 

Tallem en brunoise el carabassó i en rodanxes primetes el pebrot verd. Salpebrem. i saltem al wok amb un rajolí d'oli deixant  les hortalisses ben fermes.

A banda, tallem ben petit una ceba (de mesures generoses) que daurarem a poc a poc en una paella.



Quan ja tenim totes les hortalisses al punt, les reservem i al wok afegim el pit de pollastre, saltem breument, retirem i hi barregem els ingredients del farcit.

Estenem les crestes a la safata del forn que haurem precalentat, hi posem el farcit, una mica d'ou a les vores i tapem amb una altra creta, premem suaument a les vores. Finalment pintem amb una mica més d'ou a la superfície i cap al forn fins que estiguin daurades!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Oh, qué guapas! Y seguro que estarán buenas, incluso santas.
Envidia cochina.

Bernardo.

Cuinetes-Carme ha dit...

Eiiiiiiiiii, que bones aquestes crestetes de la Laia!