dilluns, 15 de març del 2010

deplorable!!

En la mesura del possible, busco sempre la cara amable i lluminosa de la vida. Ja ens ho deien els inigualables Monthy Pyton a la vida de Brian.

Com a 'homos sapiens' ens agrada pensar que aprenem dels errors i també que no girem la cara quan algú està sent tractat injustament. Sí, hem comés injustícies tals com l'esclavitud, el maltractament a la dona i la masacre dels pells-roja. Però mica en mica les anem superant. Tots estem d'acord que van ser grans errors.

Tots?

De vegades al món que entre tots hem construit hi trobem cagarros que ofenen i que demostren que en realitat, sóm una espècie de 'homos sapiens pero no tanto'.

Com en aquest un restaurant de la India dedicat a Hitler. Potser com feia servir un símbol hinduista els hi sembla que era un bon pare de familia i tal.

Una pena que aquesta vegada la brutícia estigui tan a la vora del menjar.
Estic esperant que algún fill de puta inauguri el 'Apartheid Cocktail Bar'.

Aquí hi ha més exemples.

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Deu n'hi do!

S'han lluit els promotors.

La ignorància, mala baba i mala llet humana no té aturador.

Anònim ha dit...

Mare meva... aquests món farà un pet com una gla!

josep ha dit...

Lamentable, tant si n'eren conscients com si no.

starbase ha dit...

Vermells, com diría el 'gran' Clos: Ensenseaturador!!

Guspires, és questió de temps i la tercera llei de la Termodinàmica està en contra nostre. Però ep, la culpa serà nostre.

Josep, sort que de vegades ens queda la música per reconciliar-nos amb els congèneres...:-)

mercè-destapant cassoles ha dit...

Em pregunto...i la clientela?,ben segur que molts no deuen ni saber quí va ser Hitler (per no pensar pitjor,clar).A tot arreu n'hi ha de merda...aquí tenim llibreries esgarrifoses que també el lloen...No anem bé...