dilluns, 22 de març del 2010

descoberta la Joselitització

Tan sols 24h després de la inauguració oficial del nou sincrotró ALBA situat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, s'anuncía el primer gran descobriment protagonitzat per aquesta instal.lació d'alta energía que accelera electrons fins a límits relativistes.

"Ha estat una passada" deia en Joel, estudiant en pràctiques del sincrotró. "M'he deixat el bocata de pernil dolç amb formatge un momentet al costat del conducte de radiació. I quan l'he anat a menjar s'havía convertit en un entrepà de pernil ibèric Joselito".


Els investigadors estàn ara mateix cercant la manera d'aprofitar aquesta nova alquímia tecnològica.
Tot i que ha s'han trobat amb una nova dificultat: el bocata ha desaparegut misteriosament quan era conduit al despatx d'un catedràtic.

5 comentaris:

Ricard Sampere ha dit...

Penso que pot haver desaparegut per la força d'algun forat negre, generat de manera espontanea....

mercè ha dit...

vols dir que no ha adquirit vida pròpia i ha fugit al bar "manolo"per estar en familia al costat del "pepito de ternera"?...perdó, m'he deixat endur...M'ha agradat molt "l'aire" d'aquest blog i les receptes que hi he vist.Xafardejant els assistents a la classe de divendres(blog de la gemma)l'he vist i voilà!.A reveure,fins dv.Mercè-destapant cassoles.

Ruben ha dit...

Els "Joselito" fan honor a la seva fama? Encara no he tingut l'oportunitat de comprovar-ho...

Per cert, i parlant del sincrotró, vaig estar pendent tota l'entrevista amb el ZP d'ahir a la nit a veure si apareixia el forat negre i se l'empassava en directe. De totes maneres, era complicat, perquè tot i inaugurar-lo, no funcionarà fins d'aquí uns mesos, així que el que podia passar, com a molt, era que se'l mengés el ventilador d'attrezzo que hi havia al darrere XDDD

starbase ha dit...

Ricard, sens dubte un 'Joselito' és una singularitat en el espai-temps...

mercè, gràcies per la teva visita. T'acabo d'afegir al blogroll perque ja he vist que amb el teu blog aprendrè moltes coses!

surfzone...lamentablement jo tampoc he tastat mai un 'Joselito' hehe. La desaparició en directe sería espectacular, i narrat per la Terribas: lo másss!!

MaryLou ha dit...

L'entrepà Joselito? perquè? per què cantava???
petonets