diumenge, 10 de novembre del 2013

desfilada de vi i moda amb Esteve Esteve al Terrassa de vinsQuan vaig rebre la invitació de l'Esteve, sumiller del Restaurant Ca l'Esteve, per a assistir a una desfilada de vins i moda en combinació fashion i enològica... vaig flipar una mica.
En el sentit que no només era la primera vegada que sentia que algú s'havia proposat una iniciativa com aquesta en que es combinen els vins amb una determinada forma de vestir que està relacionada amb les sensacions que trobem al tastar les copes.

També em vaig quedar esmaperdut perque no sabia ben bé que podia jo fer en un sarao on es tractava de tastar vins (un mon en el que soc un passerell, tot i que tasto tots els vins que puc. Soc un passerell) i simultàniament veure desfilar vestits. Que vol dir veure desfilar models, heh.

Perque si en vins soc un passerell, en moda soc un element sota zero. En moda ni puta idea oiga.

Així que espero que l'Esteve en particular i el col.lectiu femení en general em perdoni el to desenfadat i un puntet canalla de la meva crònica. Perque la meva solució al dilema de com enfrontarme a la situació va ser fer cas al discurs inicial de l'Esteve sobre gaudir del moment. Al final com tot a la vida, es tracta de mirar de ser feliç en el moment i deixar-se endur per la energia de les circumstàncies.

Asseguts en la taula 'presidencial' en companyia de la Margot i de la Núria i l'Alba, vaig veure venir models cap a nosaltres, aturar-se un moment per girar i ensenyar-nos la part baixa del palmito...
 tot mentre tastava vins de qualitat. No sona pas malament, oi muchachos?

Es clar que després marxaven, com sempre.

 

Els vins que vem tastar van ser

Blanc Finca Parera clar 2013 xarel.lo
Loxarel LXV de loxarel
8+1 COLLITA 2009 Celler Ca l´ Esteve

Succés: CUCA DE LLUM DO Conca de barbera
Punt i a part celler La vinyeta DO Empordà
Orto vins, DO Montsant
Faust 2008
Casa sala vintage 2005 Freixenet + bombons salats de la Montse de Ca l'Esteve


Gràcies Esteve per haver-me convidat a un sarau tan diferent i que em va sorprendre i divertir. M'ho vaig passar molt bé. Felicitats també a tot l'equip que ho va fer possible, que entre models, estilistes, vinaters i personal tècnic eren un munt!! :)


4 comentaris:

Gemma ha dit...

jejeje... i què hi feies tu allà? Un gran entès en vins i moda...
M'hauria agradat veure la teva cara per un forat :)

starbase ha dit...

Gemma, doncs mira... relaxar-me i gaudir!!! :D

Tapa't de tapes ha dit...

Carai, si que ens posem fashion, Òscar... he he he. Petons

Anònim ha dit...

Usté sí que sabe...
Berebundo de Atalante