dimarts, 15 d’abril del 2014

de cartoon cooking: blog culinari i comiquero. La canya!

Via una amiga talentosa del ganxet, l'esperit positiu de la vida i la troballa culinaria comiquera he descobert un blog al.lucinant. Jo de gran vull tenir un blog com aquest!!!
Receptes, breus introduccions simpàtiques i unes ilustracions que posen la gallina de piel. Tot de la mà de la seva creadora Alya Mark. Us en porto dues, per allò de no abusar. No sabia quines escollir entre tanta bellesa i li hagués clonat la pàgina sencera. XD
2 comentaris:

Mayte ha dit...

Aixó es un bloc i no el que jo tinc :-)

Ruben ha dit...

Jo fa temps que el segueixo, i a cada recepta que publica, penso el mateix: les hores que ha de dedicar-hi... si jo ja trigo una eternitat a actualitzar (un ocellet m'ha dit que demà sortirà apunt nou), no m'imagino com trobar temps per dibuixar aquestes petites meravelles culinàries!