dimecres, 30 d’abril del 2014

de pastís de pizza, o la pizza loquísima.

Tot sigui que ara comenci  la loca carrera per  veure qui fa la pizza més alta,  com ha succeit amb  els gratacels.  Jo en tot cas no  les  tinc totes  sobre com es pot fer que fongui el formatge dels pisos del mig sense socarrimar elsuperior. Pizzius,  altius, fortius.

Bonus track, la pizza-taco o  la taco-pizza. Comodíssima.6 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Que hi ha gent que no s'avorreix molt, això passa...! Encara recordo aquella pizza hut que va fer el contorn de la pizza farcit de formatge, que semblava un flotador allò, home! i a la primera mossegada el formatge ja s'havia quedat dur com un xiclet. Això, això, que ens expliquin com es desfà a dins sense que es cremi a sobre...

MaryLou ha dit...

Jo estic esperant la pizza amb fondant, que segur que m'agradarà molt!!!

No tot són postres ha dit...

Poca feina i ganes de sortir a la foto...
ptnts
dOLÇA

Gemma ha dit...

on anirem a parar?

D'acord que la cuina és creativitat, però amb senderi, eh? :)

Ruben ha dit...

Marina, estic molt en desacord amb tu: la vora farcida de formatge (i bacó) era deliciosa!
Jo, aquí, en canvi triaria la pizza-taco, així ja no l'has de doblar per no tacar-te els dits ;-)

starbase ha dit...

A mi m'agradava la vora amb formatge... tot just acabada de fer, en quant perdía temperatura quedava més dureta :)

Per cert, ara fan anuncis a la TV amb unes pizzes amb la vora així, no se si és Domino's o una d'aquestes :)