dimarts, 31 de març del 2015

del dinar a La Giberga. GanxetesTour2015 (IV)

Mai Martí - cuinera a La Giberga Restaurant

Massa dies han passat fins que per fi apareix al blog el menú que la Mai ens va preparar per al #GanxetesTour2015.

La Giberga va tornar a ser el restaurant on posar la gran cloenda a una trobada en que vem xalar, aprendre i compartir. Lo que viene siendo bloguerismo del bueno més enllà de les pantalles i una bona forma de posar somriures a la agror que de tant en tant ens posa la vida a la retina.

A la Mai ens la estimem molt, així que ja hi anàvem rendits quan vem entrar per la porta. Ens va proposar un menú ganxet precedit per unes ostres del Delta de l'Ebre (les va proveir l'empresa Musclarium) que són un producte que molts catalans encara han de descobrir.

Ostres del Delta - Musclarium

El primer crochet a la mandíbula, una amanida més que generosa amb formatge de cabra arrebossat i vinagreta de maracuià.

Amanida de llavors i maracuià - La Giberga

Un bon llom de bacallà amb musselina d'all negre i uns espinacs que en comptes dels habituals cigronets estàven saltats amb petits fesols.

Bacallà muselina d'all negre - La Giberga

Melòs de vedella, sabors torrats en format terrina llescada i acompanyats per puré de patata (digui-li puré fi, digui-li parmentier :P) i de purè de carbassa. El que hi ha sobre la carn és nap confitadet.

Melós de vedella - La Giberga

I unes postres refrescants amb fruita, gelat de mango i infusió de timó. Naturalitat al plat ben equilibrada.

Fruites, gelat de mango i sopa de timó - La Giberga

Al final del servei, la Mai va compartir amb nosaltres la sobretaula. No se si a ella li agradarà que digui que va ser el millor -al cap i a la fi és la cuinera!! ;) - però penso que s'enten la intenció: el millor dels blogs son els blocaires. O no?


La Giberga
Carrer d'en Vilar, 12
43201 - Reus
Tarragona
Tel 977 34 29 47











3 comentaris:

Teresa ha dit...

Aquest és un gran menú, Òscar!!! a veure si puc deixar-te el comentari...

No tot són postres ha dit...

Com sempre el millor de la #GanxetesTour2015 vam ser els bloguers i el menjar i l'estada a LaGiberga... on vam poder estar i ser tal com som!!!
Ptnts
Dolça

Anònim ha dit...

El millor, poder gaudir de la vostra companyia sens cap mena de dubte, carai que coi ! que m´emociona i tot tenir-vos a casa, ja no sóc blocaire però d´aquell temps ha quedat el millor, una colla d´amics per sempre, i els que no hi vàren ser! gràcies amics per la vostra companyia.

mai