divendres, 27 de maig del 2016

de cap nen sense bigoti. Campanya solidaria amb el Banc d'Aliments


Al nostre voltant hi ha problemes que alguns s'estimen més que no veiem. Total, només un 42% del jovent està a l'atur així que la cosa està millorant, anem bé. Malgrat tot, existeixen els problemes i un d'ells és que hi ha nens que no tenen una bona nutrició. Més de 350.000 nens no tenen accés aliments bàsics com la llet. I és a casa nostra.

#CapNenSenseBigoti

Aquesta campanya està adreçada a aconseguir llet, un aliment que a alguns nens els manca de forma habitual. I la distribució es farà via Banc dels Aliments, que com a minim a mi em dona molta confiança i garanties.


 
Per a colaborar no cal gran cosa, una petita donació que pot anar fins i tot fins als 2 euros (llet per a un mes per a un infant!!) i obviament d'aquí cap amunt. Una altra manera de colaborar és fer-ne difusió, here we are, heh!


I finalment, hi ha el detall de fer-te una foto amb el bigoti i pujar-la a la web de la campanya, per a posar un simbolic punt de simpatia. Es clar que si hem de ser sincers, algun gest dels que surten semblen una parodia de gran dictador del S XX. Per si de cas, jo posaré el ditet una mica en corva i si puc... cara de Magnum.


En tot cas, una causa que val molt la pena i a més a més molt fàcil de donar-hi suport.
Què, t'hi apuntes?