dilluns, 2 de gener del 2017

de Gastrorecup 2017: el sopar contra el malbaratament alimentari de l'Ada Parellada i Espigoladors#Gastrorecup és una proposta agosarada: fer un sopar complert amb aliments perfectament comestibles però que queden fora de la cadena comercial (per motius tan ridículs com calibratge o forma irregular!) i son per tant destí del malbaratament. Un cop a l'any, Ada Parellada ofereix aquest sopar de consciència al seu restaurant Semproniana en colaboració amb l'associació Espigoladors.
Alguns dels plats que vem sopar en la darrera edició.Tartar de salmó, botifarres amb poma i llom saltat.

Les dues edicions anteriors van èsser brillants, no només per l'èxit assolit al paladar dels que hi vem tenir el plaer d'assistir, sino també per la feina feta a nivell de difusió d'un problema que certament i com a minim de boqueta posa a tothom d'acord: és inacceptable llençar el menjar per raons comercials en un món que passa gana.


Aquest any la edició de Gastrorecup 2017 es celebrarà el proper dimecres 11 de Gener. Què, us hi apunteu? Nota: el cost és només per cobrir despeses, si no recordo malament èren força menys de 10 euros per comensal.

1 comentari:

L'hora del tàper ha dit...

Ja he fet la reserva per dos... però el segon encara no ho sap.... serà un dels meus regals de Reis.

Bona any!