dilluns, 1 de març del 2010

de passeig per el mercat.

Dins de les activitats per a fer quan es viatja, probablement la gran majoría dels que passem per aquí coincidirem que anar al mercat és una de les preferides.
A Ceret, el mercat destaca per la gran quantitat de productes vegetals diferents i d'alta gamma.

Aquest any hem tastat el 'lechocino', una planta exquisida per a amanides diferents i amb personalitat.
També sorprèn la quantitat de parades de la Catalunya Nord on venen paella ... (?) i les parades ambulants molt netes i equipades per a la venda de carn. Concretament nosaltres vem decidir fer un tallet de cavall, que la reina del meu cor encara no l'havía tastat.
Un èxit, per cert.



5 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Ceret, quin encant de lloc per anar. Tant per passejar-te pel mercat com per les exposicions i actes culturals que volen potenciar el pobre català a la Catalunya Nord.
PTNTS
Dolça

Anònim ha dit...

Jo a Ceret hi anava de petita a acompanyar al meu pare el metge. Mare meva, era tota una aventura per mi... amb un Diane6, passar la frontera... M'agrada molt anar a la Catalunya Nord i ara molt i molt que no hi vaig.
Una abraçada!

Fem un mos ha dit...

Ceret es una excursió pendent, tot i que cada cap de setmana anem a Sant Pau de Seguries.
La carn de cavall es la gran desconeguda, ara a la comarca del Ripollès ja sen troba habitualment, es una mica mes dolsa però força bona.
Petons

Anna de Llepadits ha dit...

Hola,

Veig que també teniu la falera de visitar mercats a la Catalunya Nord, a mi m'agrada visitar-los, veure ingredients diferents, les olors, com venen els productes, una de les visites més divertides va ser a Carcassonne, hi havia el mercat de la Carbassa enmig del mercat del dissabte, fantàstic i acolorit!

Sempre m'ha cridat l'atenció com saben vendre els pagesos de la Catalunya Nord, tenen bon producte i li saben donar visibilitat.

Les saucisses tant diferents que hi ha!

Anna

starbase ha dit...

Us contesto colectivament, perque veig que hi ha un gran consens:

La Catalunya Nord és una joia que tenim al costat que a mi m'aporta un punt extra de desconexió mental. Altres joies que també tenim aprop no em donen aquest extra...