dissabte, 15 de maig del 2010

de tant en tant la tele mola

Fa uns dies expressava en el blog les ganes i alhora la desconfiança sobre el reportatge '¿Sabemos lo que comemos?' dins del programa rec-reporteros Cuatro que dirigeix en Jon Sistiaga.
Avui l'he vist (gràcies a la reina del meu cor, que m'ha avisat perque amb el lio que porto anava camí de oblidar-ho). I bé, evidentment no soc cap autoritat. Però això no m'impedeix tenir una opinió :




Un reportatge de la Clara Sánchez-Castro ben treballat, on m'ha sorprés molt el productor de tomàquet d'Almeria (combatre les plagues amb insectes i la polinitzación natural ha estat tota una sorpresa) i on el factor proximitat com a punt important ha planat per tot el reportatge.
L'he disfrutat i he après força coses. Un balanç brutal, amb el que està caient per les nostres pantalles dia sí i dia tambè.




Si us l'heu perdut, el podeu veure online AQUÍ. Aquesta vegada, la tele sí que ha estat nutritiva.


3 comentaris:

mercè ha dit...

El reportatge el miraré quan tingui més temps que ara no en tinc gaire, però el vídeo de la cançó haig de ser sincera...m'ha fet una mica de por! i no em facis dir perquè...una sensació rara,rara,rara...A reveure starbase!

starbase ha dit...

Mercè, la canço pertany als inicis dels anys 80. Aquest grup era realment alternatiu dins d'un pop electrónic emergent i tens raó que eren 'raros raros'...:))

Mar Calpena ha dit...

A risc de semblar pesada, a mi em reafirma en moltes coses... Hem delegat la qualitat del que mengem en els capricis del lliure mercat. I si això li va tan bé a la nostra salut com li ha anat a la nostra economia, estem cardats. Perquè ho pagarem amb injustícia social, contaminació i menjar que no té gust de res. En fi.