dimecres, 17 de novembre del 2010

descarregat!!

El fet casteller declarat Patrimoni Immaterial de la humanitat per la UNESCO.
Gallina de piel.

FELICITATS.


7 comentaris:

Petita cuina ha dit...

Que dius ara::..

No en sabia res... si es que som la canya d"el món"...jajajajaja

Per cert, t'he nominat, tens un premi al meu blog... no se si els acceptes... de totes maneres allà el tens.
Molts muas!

mercè ha dit...

No les tenia totes... amb això de que tot el que fa olor a Català els produeix urticària a tants i tants...Amb carta demencial i tot en contra...S'HA ACONSEGUIT!.
Elscastells son un exemple d'integració: no hi ha colla on no hi hagi castellers de totes les procedencies, nois o noies amb discapacitats...és un exmple d'unitat i de suma, tal i com ho són els castells, i ho dic perquè he viscut i visc d'aprop els Castellers de Sants.Gràcies per publicar-ho!

josep ha dit...

Gallina de piel totaaaaal!
I als que els hi piqui (GAV) que es rasquin!.

MaryLou ha dit...

Ho portaran al constitucional, també!!!!!
Petonets

eSedidió ha dit...

A mi es que me trae al pairo la Unesco, los patrimonios (excepto el mío, cada vez más menguante)y casi diría que la Humanidad (de lo inmaterial ya ni hablo), pero, además de daros la enhorabuena, que parece que el tema os mola, os avisaría que no sacarais demasiado pecho, visto lo que está pasando con este tipo de chorradas. Los siguientes en la lista de espera son esa cosa llamada dieta mediterránea y el flamenco. Yo me estoy pensando abrirme una cuenta en el feisbus para movilizar al personal y declarar PIH (bonito acrónimo) los coches de choque, las carreras de sacos y las competiciones de a ver quien escupe más lejos las cáscaras de pipa, que unitario no sé, pero esforzado y consuetudinario no veas.
Ya lo siento, pero es que estas cosas le hacen a uno desear ser selenita. Ahora, repito: enhorabuena, que rabie el enemigo, etc.

Anònim ha dit...

eSedidió,

Se ti creas unha conta de feisbu, eu vou detrás e solicito a túa amizade. Jejeje.

Yo estoy muy contenta también, es una de las cosas que ha conseguido emocionarme al llegar aquí a vivir.
Porque antes, también es cierto que vivo en mi ignorancia no conocía los Castellers, y eso que en la 1 no paran de darlos.

Saludos,
Cris.

Visc a la Cuina ha dit...

Celebrem-ho!!!