dimecres, 1 de desembre del 2010

de los productores de Gadgets inútils i Gadgets inútils 2...

Desde que alguna ment preclara va inventar el velcro que la humanitat està estancada!! No vull sonar alarmista però Roma i l'Atlàntida van caure degut a la mol.lície dels seus inventors.
Sóm una civilització en decadència i ja es hora de posar-hi remei. Humans, ja n'hi ha prou d'aperrunamiento!!

Modestament, vull contribuir al resorgiment de la nostra espècie i aquí van les meves idees sobre nous gadgets que poden revolucionar la nostra experiència a la cuina!!

De los creadores de Gadgets inútils i de Gadgets inútils 2 arriba...



La kefirera
Ja n'hi ha prou de mantenir en asèptics i impersonals pots de vidre els nostres kefirs!! Que no tenen dret a una vivenda digna? Ara que tots tenim la iogurtera a tope de producció (quin estri tan útil, la iogurtera)...es el moment de dignificar els kèfirs.

Per aquesta raó proposo la comercialització massiva de kefireres amb detalls de ultra-comfort per a les nostres mascotes llefiscoses.



El abridor de huevos duros
En homenatge al gran Quico el Progre, que el cercava un cop i un altre quan es quedava solet a la cuina...
Ja ens casca prou els ous la vida mateixa com per a que nosaltres estiguem dia sí i dia també cleque-cleque amb els ous durs contra el marbre de la cuina.
El moment de l'estri definitiu ha arribat. Volem un obridor d'ous d'urs i el volem ja.


El cajón infinito multidimensional donde pongo mis recetas pendientes.

Sé que sóc l'unic gastroblocaire que té aquest problema.
La celeritat i ordre amb les receptes pendents de fer és proverbial a la nostra gastrosfera i tots vosaltres ho teniu sota control.
Però jo necessito un calaix infinit, on poder posar els paperots amb les receptes pendents sense por a que la quantitat de fulls acumulats acabin creant un camp gravitatori propi.

El vull infinit, sense vores, multidimensional, i acabats en wengé.



Nota: la il.lustració és de Iván Solbes

12 comentaris:

Sara Maria ha dit...

M'apunto al de receptes pendents!! Uffff...

Ruben ha dit...

Jajaja, jo em demano un número 3, però que sigui adaptable també a gadgets! Un calaix sense fons així seria genial, una cosa així com la butxaca màgia de Doraemon en versió culinària XD

Petita cuina ha dit...

JO el cascanueces... uins...no.... que això és ballet...:-S hehehe...

El calaix patental, que encara hi farem cua..jiji, jo em demano de la primera remesa si en queden...
Musª!

Ricard Sampere ha dit...

Molta conya... però si vas a una botiga especialitzada en estris de cuina, hi ha un munt d'objectes que són autèntica "gadgets inútils"... el que passa es que a sobre ens fan il·lusió i els comprem... :)))-

josep ha dit...

Jo vull l'obridor d'ous durs. Suposo que a les instruccions deu posar com utilitzar les diferents claus angleses. Crec que son apropiadíssimes per als ous.

eSedidió ha dit...

acabo de probar en la sección que te dije, y con botón derecho, "guardar enlace como" (en mozilla, en mi caso, "gardar ligazón como") me ha guardado un bonito mp3. Torpe, más que torpe. Y eso que me he molestado en poner las instrucciones :-)

the empty forest ha dit...

jo vull la peixera de kefirs!!! tens tota la raó, estem esclavitzant a un ésser viu (i jo el 1º...) el meu ha crescut tant que ja no se com millorar-li la vida fins que he descobert la teva peixera!!!
Gràcies!!!!

Visc a la Cuina ha dit...

Jo els vull tots, i si en tens més vés-los proposant, encara se't quedaran!

Massitet ha dit...

Doncs jo vull un armari empotrat ple de calaixes multidimensional! Com en Surfzone, jo amb una no en faig prou!!!!
Per cert, seguint el joc del Surfzone, un delantal de cuina amb butxaques còsmiques com la del Doraemon seria brutal!!!!!!! jajaajaj

Salut i no paris, mestre!! La meva qualitat de vida augmenta cada cop que ric amb tu!!!!! :-))))

mercè ha dit...

Ja,ja, has provat de comprar una carpeta groixuda on guardar les receptes pendents?...és que no sé si a IKEA (que pensen en tot)tenen aquests calaixos...M'apunto al devantal amb la butxaca de Doraemon!,potser en podem treure un "mindundi" que ens peli els ous...durs,memoritzi les receptes pendents...ETS LO ---- CRACK!!!Una abraçada.

starbase ha dit...

Sara Maria, en quan ens arribin te l'enviem XD

surfzone, hi ha molta demanda però també estàs a la llista d'espera..

Petita cuina, estem a punt de trencar stock amb els calaixos màgics...

Ricard, pase de mi ese cáliz!! Ep, espera... el càliz porta pelapipes? Doncs me l'emporto!! XD

josep, no em vull posar groller però tradicionalment s'han obert en clau francesa i és un repte fer-ho en clau anglesa...

eSedidió, está localizado y probado en efecto. Te reirás pero no habia visto la sección en el menú superior... vou vello...

Oriol, jo m'estimo més veure-ho en termes de col.laboració i no pas esclavitud. El que passa es que el fuetejo per a que doni rendiment, però és nomes psicologia conductista aplicada. No és esclavitud...

Visc a la cuina, apuntat i a veure quins altres treiem amb la secció I+D (idiota i del.lirant) XD

starbase ha dit...

Massitet, gràcies home. El davantal i el calaix només tenen un problema: mai rellisquis i et caiguis a dins!! XD

mercè, donaaaa pero si faig això aleshores seria com els mateixos que ho venen: un suec capcuadrat irritant en la perfecció. M'estimo més en la improvitsació llatina del calaix multidimensional. He pensat en sol.licitar una subvenció i viure del tema...