dissabte, 4 de desembre del 2010

d'homenatge a Jordi Estadella.


Fa uns dies dinant en familia em vaig assabentar que l'Àlex que deu ser cosí, o para-cosí, o tiet-oncle-segón o jo que sé (jo sóc fatal per als parentescos familiars), doncs resulta que la Laura, parella de l'Alex forma part de la organització a de un homenatge al gran gourmet i periodista Jordi Estadella.

Jo reconec, per a ser-vos sincer- que mai vaig ser una gran fan de la seva feina humorística. Tito B. Diagonal no em va fer mai gaire gràcia i com a presentador de concursos no em resultava atractiu. Però tota la feina en el món gastronòmic i sobretot la quantitat de estima que li han dedicat els que van ser companys de professió sí que em resulta impressionant.

Per això, avui us proposo l'enllaç al grup de facebook on informen de les evolucions sobre aquest homenatge. Espero que els hi surti molt bé i que aconsegueixin fer justicia a la memòria d'aquest gran sibarita. Segur que se'n sortiràn, oi? :)

Link al grup del facebook.