divendres, 9 de desembre del 2011

d'avanç informatiu...

Dues ego-notícies momentànies fins que pugui posar el mp3 amb el programa d'avui. Síp, una mica...



Avui el Punt de cocció que m'agrada especialment, dedicat a la biografia de La Marquesa de Parabere. Una dona extraordinaria que és molt poc coneguda en l'ambient gastronòmic fora dels cercles més cultes (bé, tampoc cal que siguin cercles acadèmics. Que jo no soc precisament un erudit en història gastronòmica). En tot cas, una figura infrarepresentada en l'imaginari col.lectiu dels fogons.


Autora d'un dels llibres bàsics de la història culinaria espanyola del Segle XX i de fet de la de tots els temps, tinc la sospita que si fós un home potser el seu paper estaria més reconegut. Així que he decidit dedicar-li la part principal del programa d'avui i col.laborar modestament a mitigar la injusticia.

El programa d'avui és un must-have, però no per el programa (faltaria més) sino per la seva protagonista: la Marquesa de Parabere.
Quan el tingui poso el mp3 i si el voleu sentir en directe que mola més i ho podeu fer via la web de Radio l'Hospitalet AQUÍ a les 12.30h
Total avui és festa per a mitja humanitat d'aquesta nova provincia d'Alemanya que tan racionalment organitza les seves festivitats. Eficiència germànica!!


A banda, us comento que m'han considerat digne de ser jurat en un concurs organitzat per Nueces de California, ells sabran les raons per a tal decisió que segur que n'hi deu haber alguna, heh!! En tot cas jo molt honorat per el reconeixement.
Es un concurs de receptes on comparteixo honors amb altres blogs i cuiners de prestigi. O sigui, doblement honorat.


Els permis son bastant potents, així que si us interessa, cliqueu a la imatge superior i feu-ne una ullada :)
I ja paro.


4 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Una és dels mortals que avui treballen, per tant no et podré escoltar en directe :-(

El tema de les nous em pica l'ullet, m'ho miraré!!

PTNTS
Dolça

Anònim ha dit...

Jeje, a vegades em costa seguir-te a les teves cròniques però m'agrades!
M'agradarà sentir això d'aquesta tal Marquesa. Una amiga sempre en parlava d'aquesta senyora i de les seves excel·lències culinàries. En tenia un llibre molt i molt antic.
Bon cap de setmana família!

Veda ha dit...

Muchas gracias por visitar mi blog, compañero de jurado. No conocía el tuyo, pero por aquí me tienes de seguidora desde ahora. Besotes.

MaryLou ha dit...

Jo tinc dos llibres un de cuina i un de rebosteria de la marquesa de Parabere, els consulto molt, he fet algunes coses, però la majoria de les receptes em semblen molt atapaïdes!!
Petonets