dissabte, 10 de desembre del 2011

degusta 2011

Us deixo les meves notes de camp sobre el saló Barcelona degusta d'aquest 2011, que vaig tard amb la entrada per la complicada redacció de la mateixa..


Algunes ponències destacables a part,.... 'esto es todo lo que tengo que decir'.

Si voleu una opinió extensa, raonada, raonable de perque 'no és això companys', podeu acudir a un dels meus blogs de capçalera, tot i que en Francesc es prodiga massa poc:  http://misnotasdegastronomia.blogspot.com/2011/12/barcelona-degusta-2011.html

8 comentaris:

Ricard Sampere ha dit...

No t'has cansat gaire eh??...:).

Ja havia llegit i comrntat l'encertat post del Francesc, però ara havia entrat a veure que en deies tu.

Salut..!.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Vaig anar per primera vegada per aixó no puc comparar. El caldo Aneto estava molt bo amb la seva pasta i las pilotetes. Hi havien marrques bones, però potser faltaven altres.
Pensava que haurien més expositors.
Petons.

starbase ha dit...

Ricard, més que cansar-se és el que hem dit molts cops: ni tinc autoritat ni ganes de 'criticar' quan una cosa no em fa el pes. I sospito que els falta temps i mitjans. Ja veurem en properes edicions, en aquesta... em quedo amb que em solucionen el títol que ha de començar per 'de' XDD

Anna, comparat amb altres edicions era escarransit. I tampoc no m'agrada que no acreditin bloggers com a premsa, de fet ni van contestar al correu solicitant. Com dic, es el primer any de la organització actual. Veurem en el futur :)

MIBLOGDEPINTXOS ha dit...

yo no he querido hacer leña del arbol caído porque sino....y he preferido dejarlo correr. Por eso no he querido ni dejar el título porque yo no me quedaría ahi. Como tu dices, veremos en próximas ediciones.

Cuinagenerosa ha dit...

molt explícit, com deia aquell, 'no hase falta desir nada más'.

Miquel ha dit...

Oscar yo tambien fui y digo lo mismo que tu y si las proximas no cambian no vuelvo seguro.

Sara Maria ha dit...

Be, ja veig que no em vaig predre res

Ruben ha dit...

Crisi? Mala organització? Tot plegat?