dimarts, 21 de febrer del 2012

de 51 vs 51. Alimentació holistica vs mantega

Qué voleu que us digui... és trampa, és manipulació, és també cirurgia i per acabar és demagogia (sobre tot dirigida desde i cap al sector masculí, que ens coneixeeeeem).

És tot això certament, però a mi em fa gràcia. Frivolament si voleu, però em fa gràcia.


A sobre: Aquesta dona té 51 anys, és la gurú televisiva Gillian Mckeith, que defensa una aproximació holistica a la nutrició i la salut, promovent l'exercici, una dieta vegetariana rica en fruits i vegetals orgànics. Recomana dietes de desintoxicació, irrigacions de còlon i suplements variats.

A la dreta: Aquesta dona té 51 anys. Es Nigellea Lawson, una cuinera televisiva que menja carn, mantega i postres.

NO HAY MÁS PREGUNTAS, SEÑORIA.

I es que jo, reconec que acostumo a desconectar la entrada d'audio quan sento la paraula 'holístic'. Deu ser per això que em fa gràcia (I no pas por la morena de las tetas gordasssssss)


10 comentaris:

Chez Silvia ha dit...

Suposo que hi ha bareta màgica pel mitg, de totes maneres aquesta dona s´aprima i engreixa amb facilitat, en algun llibres la tinc mes jove a altres mes "cincuentona", però s´ha de dir que malament no està per l´edat que te, però amb el que cuina cre que poc és cuida i si está "bella" bareta màgica estètica ha d´haver. Muuakas.

Miquel ha dit...

para opinar hoy en dia hay que verlo en vivo y en directo que hay mucho truco suelto,pero creo que se ve muy bien quien esta mejor fisicamente y emocionalmente en fotografia.
Oscar perdona el atrevimiento pero no se si sabes que al comentar despues hemos de poner unas letras casi ilegibles para demostrar que no somos un robot y fallamos en mas de un intento,Está dando muchos problemas esta verificación de palabra al hacer el comentario. Apenas se puede adivinar que letras hay escrita y eso hace perder mucho tiempo. Aconsejo que se quite para facilitar entrar a comentar. Puede que no sepas que lo tienes puesto.
Aquí hay información gráfica de cómo hacerlo:
http://www.aliterdulcia.com/2012/02/la-pizza-di-patate.html?showComment=1329774545468#c7134850746364010826
Muchas gracias y perdona mi atrevimiento.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Jejeje, ens venen ho que volen, a les dones per poder estar "divinas de la muerte" i als homes...
Petons.

L'hora del tupper ha dit...

Noi, no sé que la fa més "mona" a la cuinera de TV, si això o menjar greixos.... Com que lo primer jo no ho puc fer, faré lo segon en els meus tuppers a veure si quan cumpleixi els 51 estic així d'estupenda. Si no, sabré que havia d'haver passat per un cirurgià.

mercè ha dit...

Vols dir que no van agafar la primera al llevar-se pel matí i a l'altre anant de sopar de gala?...siguem benevolents home....Segur que en Brad Pitt a les 7 del matí fa més por que el Torrente anant de gala....no?... Per més que ho intento....Saps què?, que cadascú s'ompli la panxa com vulgui tú... (oi que passaràs pel bloc?, m'agradaria moltíssim ja que estic d'aniversari!). Una abraçada Oscar!

Anònim ha dit...

La señora de la izquierda, en efecto, tiene cara de aficionada a las irrigaciones de colon. Concretamente, con zumo de limón.

Y me cagüenelpuñeteroantispamdelaspelotas

Anònim ha dit...

Ah, y mi chica tiene 50 y no desmerece nada de la señora de la derecha, que conste.

Mañana le pregunto por eso de la dieta y tal. Por las irrigaciones no, que es vasca y tiene mu mala hostia

Tapa't de tapes ha dit...

M'havia perdut aquest post, el recupero avui amb el convenciment que ja tenia. Ni dietes selectives, ni restrictives, ni holístiques... però Òscar, si ens trobes amb un exemple masculí a les teves seguidors blocaires ens faràs molt contentes... he he

el taller de cuina ha dit...

Visca!visca! a menjar porqueries!! però estic amb la Marina, posa'ns algun buenorro menjador de greixos saturats!!

La Cuina Violeta ha dit...

Sempre he cregut que s'ha de menjar una mica de tot...
Nani