dissabte, 18 de febrer del 2012

de recomanació sabatina al 365bcn: olisoliva

Torna a ser dissabte i tornem a recomanar amb una autoritat que no tenim però que exercim desde les ganes de compartir caramels en forma de llocs, productes i esperits saborosos.
Avui una parada del mercat de Santa Caterina. Olisoliva.

 

La recomanació complerta la teniu clicant en aquest enllaç i com sempre us demano que si us ha agradat li doneu al botonet del 'megusta', del 'twitter' o del 'google+' (per cert, una bona forma de seguir l'exit i muscle de les respectives xarxes és mesurar les proporcions relatives entre aquests tres botons en les diferents recomanacions...).


Olisoliva.
Tanto como decir 'el cielo de los buenos' o 'el genio de Camarón'. Redundante por lo bueno. Dobledosis!!
Ahí están, abriendo en el Mercat de Santa Caterina las puertas al paraiso del jugo de aceituna. Un Edén acristalado de arbequinas, picuales, hojiblancas y demás perlas verdosas que os quiero verdosas.
Te los llevarías todos puestos, por supuesto. Pero déjate aconsejar.

2 comentaris:

No tot són postres ha dit...

per cert, i parlant d'oli... aveure si quan sigui l'època de la primera premsada de l'arbequí us animeu i sortiu de la vostra estimada àrea metropolitana ;-) i baixeu a conèixer una autèntica cooperativa d'oli...si, si... allà on es fan els olis que després es venen a botigues i parades com aquesra que avui ens descrius!!

Apa,Ptnts

Dolça

Miquel ha dit...

altamente recomendable uno de los mejores sitios de aceites que coconozco