dijous, 2 de febrer del 2012

de com vaig dir que sí i vaig ser jurat

Quan em van proposar participar com a jurat del concurs de receptes de Nueces de California vaig dubtar uns microsegons i vaig acceptar.
Podria gronxar-me una mica dient que vaig fer un 'David Hasselhof'.:
Dije 'No, conmigo no conteis' y les colgué. Y dije, y si me vuelven a llamar diré 'Sí'.
Me llamaron y dije 'Sí'.


Però ni els vuitanta van ser meus ni em vaig fer de pregar. Vaig dir que sí i punto, com damisela de peli Disney devant una petició de matrimoni.
Ja aclareixo que a canvi de res, quicir que no he rebut cap lot en espècies ni res similar, simplement participar i experimentar una mica la sensació de ser jurat...jo de jurat.... quin paligru no?

I els meus dubtes de com em resultaria de complicat escollir un plat o un altre dels que tingues a la llista es van esbair molt ràpidament en quan vaig veure aquestes Sardines marinades en cítrics amb salsa romesco de nous (de California, hehehe).
La seva autora és blogger, curiosa coincidència. Es clar que en el moment de votar no coneixíem el nom ni cap dada del autor, o sigui que és en efecte una coincidència. I la resta de companys del jurat deuen haver pensat com jo perque la meva favorita ha estat la finalment guanyadora.

La recepta la podeu trobar al seu blog: www.cocinaconpoco.com
I la de la resta de finalistes a la pàgina del concurs: http://www.nuecesdecalifornia.com/concurso-2011-05.html

Vaig votar aquestes sardines perque són una idea refrescant, original, barata, saborosa, fruitera (I love fruita als plats) i vistosa. Per a mi ho tenia tot.


No em queda més que felicitar a la guanyadora, Ana Chilet. També a la resta de receptes finalistes i per acabar agrair a Nueces de California que hagin volgut comptar amb la meva participació. I ja va sent hora de que inserti el seu logo... hehehe.
5 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

En sembla que em coincidit molts amb aquestes sardines.
Quina responsabilitat el ser jurat!
Petons.

No tot són postres ha dit...

Oh, Oh, OoooooHHHH!!! un logo al teu bloc!!!
Si és per una causa justa ja ens està bé ;-D

PTNTS
Dolça

mercè ha dit...

Segur que deu ser un problema-problemón escollir entre una colla de "tresors" davant teu...sobretot si t'agrada la cuina...sobretot si eren plats ben fets, que n'estic segura...Realment aquestes sardinetes tenen una presència brutal! A reveure! (i tapa't!)

Anna - Betes i Clicks ha dit...

wow quina bona pinta!!

bona el·lecció!!

mmm

ALBERT BORONAT i MIRÓ ha dit...

Hola, soc nou en aquest blog i et felicito per la feina. Jo vaig ser un dels tres finalistes, felicitats a la guanyadora. El meu blog:

http://albertboronatmiro.blogspot.com/

Fins aviat