dissabte, 9 de juny del 2007

defiguesamb'P'

Amb 'p' de Pernil, es clar.
Els que sentiu Rac1 ho coneixereu per la publicitat de Jamones el Charro, amb P de pernil.

Com a entrant i pica-pica del bacallà amb allioli de poma vem decidir donar marge a les figues que ara han aparegut al mercat.
En un gran moment, aquestes figues 'breves' (?) tenen un punt de aroma i dolçor al.lucinant en aquestes setmanes.

Les vem combinar amb uns talls de pernil (el vem anar a comprar a la tenda de San José Torras de Baricentro, una tenda on només venen pernil i el tallen a mà devant teu. Això origina grans cues que has de passar flotant en mig de l'aroma a pernil que embriaga tota la tenda) i amb unes fulles de menta (hierbabuena per a ser exactes).

La vinagreta és de mostassa.


La foto és la única que he pogut rescatar de la càmera, encara no té la vinagreta i és una miniatura, però ... ejloquehai, sorry.

2 comentaris:

manuel allue ha dit...

Molt bones les figues amb pernil. Les que hi ha ara les anomenen d'una forma que sempre m'ha agradat, figa-flor, perquè s'aplica, també, a l'homme o la dona una mica tou, amb poca decisió i propens a la melanconia.
Coses!

pakui ha dit...

mágrada aixo de figa-flor. es bonic. Casualmente el domingo en la feria del libro de Mérida, nos paramos a hacer un pica pica y probamos una bocatín de mermelada de higos con jamón ibérico. Liga muy bien.