dijous, 1 de juliol del 2010

d'estrena a la 'teleté'

Avui per la nit estrenen un nou programa a Antena Nova que per una vegada tracta sobre la cuina professional. Sense famosos, famosets, actors, cantants ni voluntariosos espontanis.

Personalment reconec que el que més m'agrada d'un restaurant és la cuina, la curiositat per veure com treballen, quines tècniques fan servir i com s'organitzen en molts casos és superior a les ganes de menjar els plats que hi preparen.


Momento batallita: quan vaig estar treballant a un restaurant per pagar-me els estudis, vaig preferir el lloc de treball a la cuina que el de sala tot i fer 2h més cada dia i cobrar el mateix. La cabra tira al monte.


El programa està protagonitzat per Gordon Ramsey. Segons la web d'Antena nova és el xef anglès més famós de la historia.
Ahm, posmuybien,.
Jo no el coneixía tot i que el currículum és impresionant. Estrelles a gogó, restaurants en propietat i paisos en multitud. Però jo, famós famós i anglès anglès, conec en Jamie i en Henston.

Ho diuen els de la tele serà, per tant, mentida.

La gràcia del programa està en que el 'muyayo' agafa restaurants de trajectoria tirant a submarina i els mira de redreçar. Espero que el tó no sigui massa agressiu, perque a les cuines el llenguatge sól ser directe i contundent...poden saltar guspires.

No em negareu que el paio té més aviat aire de sargent alemany que de xef anglès. És més, diria que al prenda me l'he trobat aquest cap de setmana a Lloret.

Els dijous per Antena Nova a les 22.30h (aprox, no sigueu pejigueras amb els horaris per que no tallaràn els anuncis per molta mala llet que gasti en Gordon).

10 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

A més, la cicatriu de sota la barbeta és molt sospitosa!

mercè ha dit...

Realment fa una mica de por... Potser si haguessis de treballar a les seves ordres hauries triat estar a sala...Ja ens explicaràs què n'opines.(A mi també em passa això d'estar en un restaurant i pensar com es deuen organitzar a la cuina...no ho puc evitar...)

starbase ha dit...

Però el morro del cuiner francés té molta tela. Entre un núvol de merda i moho li espeta: ¿Es que túu cocina siempre está perfecta?

Joooooder!! XD

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Ja he fet tard...però el proper dijous a veure si ho recordo...així després podré opinar :))

Gemma ha dit...

Oh... no ho he vist a temps. aviam si dijous que ve me'n recordo. Gràcies per avisar ;)

Sara Maria ha dit...

Vaja, no pinta malament, però no el podré veure

Anna (@ultrasonica) ha dit...

Jo vaig sentir parlar d'aquest programa i em va agradar tant que m'he baixat totes les temporades (n'han fet 4 a UK i 3 a USA):-P

és boníssim en Gordon, no sé com és doblat però en la versió original no paren de posar *peep* perquè no para de dir "fuck fucking fuck!"

ara no paro de pensar com podrien fer aquest programa a casa nostra, que Tv3 en compri els drets!

starbase ha dit...

Mº Jose, a veure si demà :)

Sara Maria, t'ha d'agradar la canya perque el tó és pujadet :D

Anna, benvinguda i gràcies per comentar. Crec que aquest programa amb aquest tó és impossible a TV3. I sincerament, per el que jo he viscut les cuines van amb tó dur així que l'estil iaia buenrollera que domina a TV3 no hi enganxa...

Ruben ha dit...

Té una retirada al Nick Nolte... esperem que tingui més que 48 hores per redreçar el tema!

Fa anys, vaig estar treballant en un hotel anglès i em va tocar sala. Possiblement la pitjor feina que he fet en la vida, no la desitjo a ningú!

starbase ha dit...

surfzone...potser sí que té una retirada, ara bé, el que té totalment és caracter prusià. I estic segur que al doblatge perd intensitat jaja.

El que passa es que el porten a treballar amb uns penques que vaya telita...com per no posar-se dur!!