dimecres, 20 d’octubre del 2010

demissión

Els que em coneixeu més sabeu que m'encanta la Coca-cola zero, els que no tant.... ara ja ho sabeu.

Curiosament, no he aconseguit trobar el video de l'anunci on un jovenet auto presentat com a 'vis-president de la Coca-cola' explicava la seva genial idea per a que nosaltres en sortíssim guanyant: treure les corbetes de l'ampolla para que quepa más.
Curiosa desaparició, és gravíssim.

Igual sona rata per la meva part, total són uns pocs cèntims d'euro, però el tema que m'emprenya és que me la vulguin fotre doblegada amb un somriure. És motiu de cesse!

Per cert, aquest post és també Powered by Roger ja que el vem parir al cotxe tornant de Vinaròs.

I ara, un dels grans moments que m'ha donat el Nuñez del crackòvia:


4 comentaris:

mercè ha dit...

Tú ho has dit, "no es pot permitir" que ens prenguin el pèl d'aquesta manera... Jo era de les que em creia tot el que em deien, però amb els anys i l'evidència, i algún disgust... he après a no quedar-me amb tota la informació que em donen i menys si és de grans cases comercials!...d'aquests no em crec ni el somriure, de fet, com més riuen i més propers volen semblar,més me'n malfio...Una abraçada Oscar!

Petita cuina ha dit...

ës el tema de sempre y de las grans marques comercials (y de no tan grans també :( )

Nuñez pèsi a la seva fama, (i segurament per la metixa)és el que millor ha portat el club de lluny.
Ho va portar com si foc una empresa, cosa que ens va anar de conya, de vegades portar les coses amb el cor et fa cometre grans errors.

La pela és la pela!
Salut!

Fem un mos ha dit...

Per desgràcia ens enganyen i estafen contínuament, tan les cases comercials com els politics a on anirem a parar, això “no es pot permitir”, sort que els de Crackòbia son uns craks, i ens fan riure una bona estona
Una abraçada

eSedidió ha dit...

Pos aquí la cocazero va más barata, ventajas de ser pobres