divendres, 6 de maig del 2011

declaració de guerra...

Dijous marxem a dormir amb la noticia que Marcilla entra a la guerra de les càpsules amb Nespresso (article complert aquí)...

El nuevo producto, que se comercializa bajo el nombre de L'ârome Espresso y ofrece seis variedades, se vende a un precio recomendado de 2,99 euros el paquete de diez cápsulas, lo que supone desde un 14,5% de descuento respecto a las cápsulas de Nespresso, en función de su variedad.





Dues grans multinacionals, Nestlè i Sara Lee competint a garrotades (en breve en su juzgado favorito).
Em sento borbònic. Em causa una honda satisfacción que algún em vengui la capsuleta sense haver d'agafar el cotxe i baixar a Barcelona a comprar café.
Prou d'esnobismes per vendre café, George.

Veient quins són els contendents i deixant a banda el tema comoditat, és una guerra per veure si els minolles van al compte del Sr. George o al de la Srta. Sara Lee. Els que segur que no es veuran beneficiats... doncs els de sempre...

6 comentaris:

Ruben ha dit...

Nosaltres vam canviar (bé, tècnicament els Reis d'Orient 2011) a Tassimo perquè hi havia més varietat de coses (xocolates, tes...) i, tatxin, tatxiiin, perquè venen càpsules al Carrefour i a altres botigues d'electrodomèstics!
Els reis la van ben encertar :-)

òscar ha dit...

La guerra de l'enciam (La Trinca), la guerra de les Colas, la guerra dels sucs, la guerra de les càpsules ... haurem d'anar al súper amb armilla anti-bales, que sempre s'acaba escapant algun tret!!!

Chez Silvia ha dit...

Era d´esperar que sortirien altres marques per la Nespresso, i crec que alguna marca blanca en treurà més. Jo la he tingut durant 10 anys, ara la he portat a la torre dels meus pares, vaig guanyar en un concurs de repostería una cafetera de la Miele que es bestial, molt el cafè al moment que el fa, una delicia, amb la seva cremeta etc.La guerra només comença!!!

el taller de cuina ha dit...

Yuhu! i estarem esperant les marques blanques!
Per cert nosaltres ja fa temps que comprem (tot i que no sempre pq fa molta mandra) unes càpsules apòcrifes que t'omples tu mateix amb el cafè que més t'agradi.

Miquel ha dit...

va bien que se piquen y a ver si salimos beneficiados nosotros que ya esta bien de pagar el sueldo al Sr.george
miquel

Visc a la Cuina ha dit...

A veure com evoluciona tot plegat!