dilluns, 30 de maig del 2011

de congrés Sabores 11


Atenció, arribo parcialment tard però la noticia es calenteta i només durarà avui dia 30 i demà dia 31 de Maig.
El congrès de la gastronomia de Castilla i Leon es retransmet online sencer, cosa que és molt d'agrair per part dels que no tenim opcions d'assistir-hi però ens interessa el tema.

Aquí teniu el programa complert en pdf per descarregar.

I si cliqueu a la imatge seguent, aneu a la pàgina on es retransmet online.


I finalment, l'apunt d'amistat. Demà a les 12.30h dins de la xerrada de blocaires amb presència de blocaires amics i blocaires admirats!

3 comentaris:

Cuinagenerosa ha dit...

a veure si ho puc seguir, sobretot pel xesco, però em pregunto: només hi ha mitja dotzena de blocaires a espanya, que sempre conviden els mateixos a tot arreu?
em fa l'efecte que la majoria de blocaires, almenys els que coneixem de per aquí, no ens podem sentir identificat amb cap dels ponents...

starbase ha dit...

Vagi per endavant que el congrés és moltes altres coses que el tema blocaires. I aquí hi trobo el principal interés i agraeixo el fet que sigui obert online.

A part, Manel, és interessant la teva reflexió. Certament els que portem ja uns anyets hem vist repetits moltes vegades una dotzena de noms en xerrades i congressos.

Uns pensaran que perque tenen arguments valuosos (no ho dubto, però també hi ha altres que en tenen, es clar). Altres pensaran que el món del congrés gastronòmic viu i s'alimenta d'un ecosistema propi de cuiners congresuals (el del restaurant de menú a 8 euros de devant de casa meva no crec que hi vagi a ni un d'aquests congresos), productors congresuals, també de periodistes congresuals (aquí ja ni m'hi fico) i al final també hi ha blocaires congresuals. Els contactes, fins i tot els de bona fé, són els contactes.

I les xarxes i networkings que són els ecosistemes 2.0...són normalment més o menys 'tancats'.

El profesionalisme blogger també és això. Vull dir, que si a mi em conviden a un congrés tindria un grandíssim problema de conciliació laboral.

A alguns dels ponents els llegeixo, amb altres hi tinc una relació cordial i alguns són amics. i sí, també m'agradaria que hi hagués algú nou al que no conegués de res i pogués descobrir.

A mi m'agafa a la feina, i jo a la feina no sóc persona gastronòmica... ho tinc complicat.

Massitet ha dit...

Iep!
jo estic amb en Manel. Sempre hi van els mateixos per dir més o menys les mateixes coses.
Les raons, no en tinc cap dubte, són les que exposa l'Starbse: endogàmia y amiguisme als congresos, existència d'un Star System, etc, etc...
I té raó Starbase quan diu que no tots hi podem anar. Però jo aquí afegeixo una cosa: els organitzadors no ho saben, perquè no ens ho pregunten! Senzillament, ja no ens "veuen" a la resta... :-(

Salut i república!

Dit això, si tots fossin del nivell del Xesco i el Colineta, me callaria un poco la boca... ;-)